Přejít na obsah

CzechMate

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

CzechMate's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ještě jen technická - "nesprávně kalibr", proč nesprávně? Používá to Elton, zahraniční výrobci, proč je to nesprávně?
  2. Jo, pročítám to tvoje vlákno a je to fakt chaos (nemyslím tvé vlákno, spíš ten nespočet variant)... Navíc, jak se zdá, je trh plný různých bastlů, které se nakonec mohou vyloupnout v nový, zatím neznámý prototyp, nebo krátkodobě prodávanou variantu, ale většinou spíš bastl... No, začnu důkladným studiem té knihy, až přijde poštou... :-)
  3. U mě to není mánie, netušil jsem, že je to tak žhavé téma, jde mi jen o to, abych dokázal jedním slovem říci, co je to za hodinky. Těžko budu někomu říkat "Tohle je Prim 500513..." :-) Koukám, že jsi založil celé vlákno, které definuje co je Brusel a co ne, takže já zůstanu u označení "Ty černé Primky s bruselskou dvanáctkou..." :-) Mám kamarády v zahraničí, kteří Prim také sbírají a s nimi je ta komunikace většinou ve stylu "Prim Traktor", "Prim Diplomat", "Prim Brusel", oni nejspiš neznají typová čísla, tak proto jsem to chtěl vědět...
  4. Jo, ty ručky mě mátly, protože Traktory by měly mít tenčí zužující se ručky, alespoň z toho, co jsem zatím viděl... Takže moje podezření potvrzeno... Ty 500513 jsou Brusel? Mají ty první také nějaké jméno? Díky!
  5. Zdá se, že ty vlevo jsou PRIM 50 086 1... Ty černé budou asi 50 051 3. Mají nějaké jméno, jako ty traktory? Ty 50 051 3 budou asi Brusel? Snažím se zorientovat, ale jako úplný začátečník možná nevidím detaily... (informace čerpám z odkazu výše, resp. z úryvku knihy, který je přímo na stránkách pana Hovorky, kde se zdá, že dva modely jsou tam zobrazené, tímto ještě jednou díky za odkaz...)
  6. Díky, ta kniha vypadá výborně, objednávám přímo od autora... Nějaké info přímo k těm hodinkám? :-)
  7. Díky za rychlou odpověď... Kde bych tu biblii našel?
  8. Ahoj, začínám se zajímat o PRIM hodinky, prohledal jsem rodinné pozůstatky a našel tyto tři u kamaráda. Můžete mi prosím někdo říci o jaké modely se jedná. Tuším, že ty napravo by mohly být Prim "Traktor", ale než najdu nějaký online katalog historických PRIM hodinek, možná mi někdo pomůže tady. Pokud by někdo věděl o nějaké přehledném zdroji informací, kde by se dalo podle obrázku alespoň přibližně identifikovat, budu také rád. Díky za pomoc!
  9. Už to stahuji. Moc díky! :-)
  10. Mohl by někdo prosím uploadnout tyto knizky? Odkazy již jsou všechny prošlé. Děkuji!
×
×
  • Vytvořit...