Přejít na obsah

Jiří Bradáč

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Jiří Bradáč

  • Datum narození 11.4.1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Praha

Jiří Bradáč's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Na začátek se musím omluvit, že jsem ještě nedodal foto. Možná se k tomu časem dokopu. Mam ale trochu jiný problém. Hodinky jdou řekl bych dost napřed :-( Je to o 9-10s za 24 hodin. Nevím jestli to má cenu řešit, nebo se to postupně upraví. Nebo jestli má cenu to reklamovat ? Myslel jsem, že hodinky za 25tis by mohli jít trochu přesněji. Jsem z toho dost rozmrzelý.
  2. Ahoj všem, tak poslední info do tohoto topicu. Stal jsem se hrdým majitelem výše uvedených hodinek. Nakonec jsem pořídil v KOSKOMU. Dali mi 10 % slevu a já už jsem byl nalomen z předchozí návštěvy. Tak snad dobře půjdou a budu s nimi spokojen, zatím jsem spokojen naprosto.
  3. Ahoj všem, tak mám další info o vývoji. Podřilo se mi je zatím sehnat za 23500,- korun. Co myslíte ? Je to přijatelná cená ? Nebo by jste raději zkusili tu Australii nebo ebay ? Díky za názory.
  4. Tak jo, díky všem za rady a pomoc při rozhodování. Už jsem definitevně rozhodnut, že je chci. Teď jde o to kde je koupit. Včera jsem byl v koskomu, měl jsem je na ruce. Bylo to super. Prodavač byl moc ochotný a říkal, že při pladbě v hotovosti mi dá 10% z ceny dolu. To mě nejspíš přemluví, a koupím si je tam, lepší než se někde dohadovat s někým na druhé straně světa. No příští týden to nějak vyřeším, teď jsem neměl tolik času.
  5. Díky všem za odpovědi. Zjistil jsem, že známý pojede ve čtvrtek na otočku do Londýna, tak mě napadlo ho poprosit, jestli mi je nekoupí. Nevíte někdo o nějakém šikovném a levném kameném obchodě, abych ho tam mohl poslat. Taky jsem koukal na friendsoforis.com tam se mi líbí ty ceny. Jaké s tím máte zkušenosti? Jak dlouho trvá něž přijou, jak je to s placením?
  6. Napravím to a pokusím se vložit jejich obrázek. Je to přímo z www.oris.ch Mám problém v tom že tyhle jsem v žádném CZ obchodě zatím nenašel a přijdou mi hezčí než ty co v obchodech k dostání jsou.
  7. Díky, jde mi o to, jestli se dají někde sehnat levněji než je uváděná cena v Koscom a jiných obchodech. Mám kamarádku ve CH, tak mě napadlo jestli se nedají koupit lépe třeba tam. Chtěl jsem si neco koupit za státnice a hodiky žádné nemám. Tyhle se mi moc líbí protože se potápím, ale ta cena mě dost drtí.
  8. Zdravím všechny, prosím o radu kde některé Oris DIVING sehnat, měl bych zájem o Oris 733 7533 8555 MB nebo Oris 733 7533 8454 MB. Diky moc za rady a názory.
×
×
  • Vytvořit...