Přejít na obsah

Vojta.MHR

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hradec Králové
  • Fanoušek značky
    Tag Heuer, Rolex, Seiko

Vojta.MHR's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Teď nový seriál Narcos o Pablu Escobarovi. Zatím je natočená jen první serie, ale kdo má rád tento žánr, bude ho to bavit. :-) http://www.csfd.cz/film/56207-narcos/prehled/
  2. Vím, že odkazuji na velmi starý příspěvek, ale věřím, že si ho Tada přečte. 330Ci nemá 200kw, nýbrž "jen" 170kw resp. 231koní. Sám jezdím taky v Ci, ale v pouhé 318Ci - 87kw v starém 8ventilovém čtyřválci. I tak mi vždy dokáže vyčarovat úsměv na tváři :-) Přikládám pro ilustraci fotku z podzimu.
  3. Sedí dvě blondýnky v restauraci a objednají si pizzu. Číšník se ptá:"Chcete ji rozkrájet na čtyři nebo na osm dílů?" A jedna z blondýnek odpoví: "Na čtyři, osm by jsme nesnědli." Policajti mají výplatu, nadporučík je volá podle jména: "Novák" "Tu." "Máte 4800kč, pojďte si pro to." "Mrkvička." "5200kč, tady to máte." "Souhrn, Souhrn! Tak je tady Souhrn? To je blbec, má tu 18430kč a nepřijde si pro to...!"
  4. Jednoduše to je jediný "šperk", který snesu, nemám rád žádné náramky ani řetízky, přijde mi to moc pornoherecké. V mých 14 letech jsem od otce dostal první automaty- Citizen NY0040-17LE, může za to on!
  5. Děkuju, předevčírem jsem se byl projet asi naposled. Dneska ráno mě probudily vločky, už asi nemůžu počítat s příznivým počasím.. Tak snad aspoň lyže :-)
  6. Já jezdim teďka na španělský Derbi Sendě, je to původně 50cc, dnes je osazená kitem od Poliniho - 80cc. Zde menší projekt - http://scooter-tuning.cz/forum/viewtopic.p...=30&t=10408 . Minulou sezonu jsem jezdil taktéž na upraveným skutru Yamaze Aerox - http://scooter-tuning.cz/forum/viewtopic.p...p;hilit=the+rox ale tento projekt je poněkud hůř vedený a schází tam poslední fotky, kdyby někdo měl zájem, pošlu je na mejl :-).
  7. Určitě automaty, na Hamiltony jsem koukal na ebayi, moc pěkný. Nicménně je to pořád cenově trošku jinde, než jsem myslel - kolem 6k.
×
×
  • Vytvořit...