Přejít na obsah

Specta

Členové_50
  • Příspěvky

    233
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Specta

  • Datum narození 11. září

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Silesia

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Specta's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Prodám tyhle botky na běh či treking na lehko. Zvolena špatná velikost. Jsou úplně nové. Za cenu 2000,- Kč včetně zásilkovny. Dík.
  2. Jo, a d?lá to u všech číslic. Ten v?nec taky měnili, takže kdo ví.
  3. Jinak souhlasím, může to být i špatně umístěný datový věnec na tom kole se západkama. Asi to budu brát jako známku originality a kusové výroby mých Primek.
  4. Díky za názory! Takže chápu to dobře, že drobné nedokonalosti, rovná se záruka ruční práce??
  5. Ahoj všem, tak jsme se po šesti měsících taky opět shledali... Jako pěkně odvedená práce, ale dojem mi kazí jedna věc. Vypadá to, že cifr je krapet posunutý, a tudíž datumové okénko není vycentrované na střed číslice. Předpokládám, že chyba bude v uchycení ciferníku, který bude mít špatně navařené nožičky co se zasouvájí do strojku. Opravte mě pokud se pletu. A teď co s tím??? Vrátit do Eltonu nebo svěřit někomu ze zdejších odborníků? Ovšem pokud je to těma packama u ciferníku, tak oprava nebude úplně triviální, a pak situaci může vyřešit jedině reklamace. Řešil jste někdo podobný problém? A jak se staví v Eltonu k reklamacím? Předem díky za názory!
  6. Ahoj kluci a holky, já jsem žel do limitky už nestihl naskočit, ale prožívám to tady s váma..to jsou nervy ! Strašně se těším na foto, ale samo taky nechci kazit překvapení. Mohl by mi nějaký šťastlivec šoupnout prosím něco do SZ? Budu moc rád, a taky mi to usnadní rozhodnutí jestli jít do druhé bronzové limitky. Díky moc a ať Vám dělají jen radost!!
  7. Co říkáte na moji kombinaci NATO a ZULU? Mě se líbí
  8. Specta

    Sinn - kolko nas je

    856 UTC pecka, max.spokojenost
  9. Obul jsem kožený zulu... myslím, že jim sedne
  10. Zakládám po úspěšně zrealizovaném prodeji boxu na hodinky. Rychlá domluva, svižný obchod, vše ok. Ať slouží, díky a doporučuji.
  11. Max. spokojenost. Rychlý a bezproblémový obchod. Díky.
  12. Specta

    Damasko heaven

    V dobré společnosti ... Snad nikoho neurazí, že jsou u toho i časostroje jiné německé stáje
×
×
  • Vytvořit...