Přejít na obsah

Gifot

Členové_50
  • Příspěvky

    111
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

3 657 zobrazení profilu

Gifot's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. No ja bych to viděl spíš na tuto bombu:-)
  2. Jo tyhle seika jsou taky ve výběru, kdyby ta datumovka byla černá tak není o čem.
  3. Za mě taky zatím vedou, ale nikdy člověk neví jestli někde něco neminul... Seika klidně
  4. hmm taky možnost, jen nevím jestli se ten bronz neomrzí, ale jinak jsou super.
  5. zdravím přátele hodinek a hodin, po delší době jsme zase zatoužil po něčem novém. to něco nového by měly být potápky v bi-coloru nebo alespoň se zlatýma ručkama. Ne značky: Citizen, Certina, Tissot, Orient budget není největší plánuju max:35k požadavky: - co nejtenčí pouzdro - WR min 150m - průměr 39-42mm - automat zatím favorit: pokud má někdo nějaký jiný tip klidně se nechám inspirovat, předem díky!
  6. Ahoj mam Laco se zminovanym kalibrem a jsem s nima spokojenej. Zase maji safir a nemaj skarede orient logo... Navic manzelka ma nosi jedny Laca B-Uhr s timto kalibrem uz 7let a zatim uplne v pohode a ta jim tedy dava kvalitni sadu... K tomu machani rukou pokud si nehrajes na vrtulník, tak pri normalním noseni jsem to nikdy nezaznamenal, navic je ta Miyota opravdu robustní strojek. Za me Laco urcite ano. ja mam tyto: https://www.chronoshop.cz/laco-flieger-augsburg-39-blaue-stunde
  7. No on Pan HUN SEN opravdu nema hluboko do kapsy, o co se mistni maji hur o to on se ma lepe... inu Kingdom of Wonder...
  8. no ja mam tak zapesti 17,5-18 takze urcite ne...
  9. No ale ty nesplnuji zasadni pozdavky: safir a wr100m
  10. Jo Bulova Moony se my jako dost libi, jsou ve vyberu. jen se bojim te velikosti jeste jsem je nezkousel Ty Tagy asi nejsou muj salek kavy.
  11. Zdravím zpřízněné duše, už nějaký čas přemýšlím o tom že bych doplnil portfolio hodinek o nějaké pěkné baterkáče.. mám několik favoritů ale zajímalo by mě co by napadlo vás. mé představy : - WR 100m a více - průměr 38-42mm - safír - Idealně solar/RC, SC... ale neni podminkou - Může být i chrono ale přehledné! - Cena opravdu okolo těch 10 000 kč - Určite ne Tissot - iracionalní odpor - určitě né vysloveně oblekovky ani žádné šílené mega tool obludy:-) těším se na hromadu zajímavích nápadů, modelů..
  12. Pekne, jen ta datumovka to trosku kazi
  13. MarvinX: alespon nemusim spechat s tim sporovani. Ted na ne opravdu nemam Ale i tak diky za ochotu.
  14. No tak myslim ze prave zacinam setrit, ta pilotni chrona, by mohla byt definitivnimi pilotkami... budu se muset na ne jet nekam mrknout!
×
×
  • Vytvořit...