Přejít na obsah

gold1

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

2 867 zobrazení profilu

gold1's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. 17cm.Ve vedlejsim vlakne muzes videt moje zapesti + Seastar 1000.Mam je zapnute na 4 dirku od hodinek.
  2. Vcera jsem je mel v prodejne na ruce a vypadaji super.BOHUZEL mam stihle ruce a jeste ke vsemu tyto jsou na kaucuku pouze cerne,takze jsem nakonec odnesl modre Seastar 1000.
  3. Objednal jsem si tyto hodinky v provedeni na kovovem tahu a jeste nez dorazi bych chtel dokoupit nejaky gumovy remen,ale nikde nemuzu dohledat spravnou velikost/sirku pro tento model.Najde se nejaky majitel,ktery premeri a odepise???Dekuji.
  4. Ja jsem reklamoval tady v cechach citizeny koupeny v UK a to jeste v dobe,kdy jsme nebyli v EU.Nejdrive se cukali,ale napsal jsem na UK centralu citizenu email a dost se podivovali nad tim,ze neco takoveho oficialni dovozce odmitl.Pak uz to slo jak po masle.Takze muj nazor je takovy:jestli mas hodinky od oficialniho dealera kdekoliv na svete,tak staci nenechat se odbyt a trvat na svych pravech.
  5. Zkusim si je nechat zitra vyndat a vyfotim je zblizka.Tahle fotka je z ebaye pouze stejny model.
  6. Presne ten model jako z obrazku maji v jednom prazskem bazaru za vylohou za 6800kc.Luneta ma par oderek,sklicko je ok,tah taky vypada bez pozkozeni.Jeste jsem prodavace neotravoval s krabici,nejakymi doklady a zarucakem.Nejdriv se chci zeptat podle ceho poznam,ze jde skutecne o original a jestli se to za ty prachy vyplati,pripadne do jakeho stari tech hodinek???
  7. gold1

    Citizen Eco-Drive

    Mam citizen ecodrive od roku 2002 a baterii mi menili pred cca 4 lety preventivne,kdyz byly hodinky na pretesneni,protoze se do nich dostala voda.Cena vcetne toho pretesneni a tlakove zkousky cca 400kc.
  8. Ja bych se sauny nebal!Tepelna roztaznost u kovovych soucastek nebude pri teplotach,ktere jeste snesete na ruce,nijak dramaticka.V lete si hodinky taky z ruky nesundavate a zkuste si je po sluneni prilozit horni stranou na kuzi!Mimochodem lozisko se da z hridele stahnout az po ohrati autogenem,polozit ho do sauny by asi nestacilo-a hridel i to lozisko premerujeme mikrometrem,takze argumenty typu,ze je to mm sem mm tam neberu!A co se starnuti tesneni tyce,tak v tomto smeru mi bylo v hodinarstvi opravarem hodinek receno,ze kazdy kdo hodinky pouziva do vody by je mel v urcitem intervalu nechat pretesnit,protoze kazde tesneni starne a ztraci sve schopnosti.
  9. Nasel jsem toto na ebay: http://cgi.ebay.com/POINTER-SWITZERLAND-AU...=item35a4790371 Udajne v tom je mechanika Valjoux 7750,ale nikde se mi nepodarilo vygooglit nic o te znacce.Na ebay jsou i jine jejich modely,ale jinak nikde nic.Vi nekdo jak to doopravdy s touto znackou je???
  10. Tyto vypadaji vice nez dobre za tu cenu. http://cgi.ebay.com/SWISS-ARMY-VICTORINOX-...=item2ea8de11f1 I beznych 1200usd se mi za ne nezda premrstenych a Victorinox dava mezinarodni zaruku 36mesicu bez ohledu na misto prodeje.
  11. gold1

    Seiko Orange MONSTER

    Na te druhe fotce s tou stribrnou lunetou jsou Seiko SKZ245K1 a maji je treba zde: http://cgi.ebay.com/NEW-SEIKO-FRANKENSTEIN...=item562f96dac8 Mimochodem tohodle modelu s tim plastem kolem pouzdra je i vic variant--napriklad i se zlutym cifernikem,kterej je snad jeste vic kriklavej nez Orange monstra.
  12. gold1

    Seiko Orange MONSTER

    Kdyz uz tu resite ruzne modifikace "Monster" tak se chci zeptat na tyto:Seiko SKZ245K1.Jsou to monstra???Co rikate na ten plastovy obal pouzdra?Barevne se mi to dost libi,ale nemam tuseni kolik muze vydrzet plast!U toho modelu s cernou lunetou se mi velice libi ten tah!
×
×
  • Vytvořit...