Přejít na obsah

Koza_c

Členové_50
  • Příspěvky

    1 002
  • Registrace

9 sledujících

Návštěvy profilu

12 437 zobrazení profilu

Koza_c's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Včera jsem v LV zkusil Imagination a voní hezky akorát z toho na 80-90% cítím dámskou Dolce & Gabbana Light Blue nebo L´Eau Par Kenzo. Kazdopdne neurazejici vůně která hodně voní ženám a já si připadám, ze jsem navonený spíše damskou vuni, ale každý to má samozřejmě jinak. Za mě na léto od LV Pacific Chill nebo Afternoon Swim akorát cena je vyšší.
  2. Borec a vsechna cest! Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku. Vse v absolutnim stavu. Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu. Dekuju a vsem urcite doporucuji!
  3. Poprvé po roce (jinak je dávam do mrazáku nebo na topení) jsem promachal v ruce a nechal jen vykapat svoje ručně barvené INDIGO a i když byla voda hodně vlažná, tak stejně hodně pousteji barvu.
  4. Zkusím jeste jednu slevu. Cena za Sedlo 800KC. Brasnicka 700KC. Skladacka + druhá na ND 1000KC.
  5. Chtěl jsem objednat, ale furt to hlásí, ze to nejde poslat nebo asi beru málo ks a už nevím. Kdyby někdo objednaval, tak bych se přidal a na zkoušku 3ks. vzal.
  6. Re: Laika. Který prosím myslíš ten červeno-zelený přesně?https://www.speick.de/en/products/care-category/deo.html Dik za info.
  7. Aktuální a mohu přidat plně funkcni skládací dnes už retro kolo východoněmecké výroby + jedno na náhradní díly. Cena za Sedlo 1200KC. Brasnicka 1200KC. Skladacka + druhá na ND 3000KC.
  8. Nabízím k prodeji BROOKS kožené sedlo + BROOKS koženou brašničku. Myslim, ze není třeba nijak představovat a každý ví, ze se jedná o prvotřídní ručně vyrobenou kvalitu. Detailní info je případně všude na internetu. Cena: 1700KC. Sedlo 1700KC. Brasnicka
  9. Pěkná recenze a líbí se mi jak to vsechno hodnotis. . Nekolik vuni jsem už na tvoje doporučení zkusil a vždy to bylo gut.
  10. Kluci zlomil se mi ventilek, tak koupím novou duši a samozřejmě jsem koupil která má asi krátký ventilek. Myslite, ze to něčemu vadí nebo to mám vyměnit za delší? Čepicka tam šla jen tak tak našroubovat a při nafukovani jsem musel sundat kroužek proti utržení ventilku, abych to nafoukal jakoze abych tam vůbec nasadil pumpicku. Ale drží to v pohodě. Diky za radu. .
  11. Nedávno jsem si koupil jen tak do práce a říkám si na všechno AW Ultra 2 a za tři týdny prodal (jsou hezky, ale to je za mě vše). Nyni jsem na vaši chválu koupil a jsem též nový majitel G-Shock. Musim uznat, ze to jsou opravdu bezstarostné hodinky a ještě ke všemu vypadají hezky. Veškerá řemeslnická prace: svareni, broušení flexou, zbijecky, bourací práce čili nejvetsi prach i špína, voda a já nevím co všechno zlého zvládají bez problému. Kdo nemá, tak musí stopro zkusit.
  12. To jsi upřímně hezky popsal. .
  13. Podle mě záleží na koupi velikosti. Koupím si vždy velikost jakou mám a vše OK. Žádný rozchazeni nebo puchyre atpod.
×
×
  • Vytvořit...