Přejít na obsah

cubic

Členové_50
  • Příspěvky

    313
  • Registrace

  • Přítomen

6 sledujících

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Znojmo
  • Fanoušek značky
    IWC, Rolex, A. Lange & Sohne

Návštěvy profilu

9 385 zobrazení profilu

cubic's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Prodám originální střešní nosiče BMW pro modelovou řadu 5 sedan E60. Používané, takže žádné půdní uloženky ale vše plně funkční. Nechám za 3000,-, pošta na mě, snad to zvládnu zabalit.
  2. Na první dobrou bych řekl, že je to ten pán co měl s doktorkou pořad v televizi na hubnutí. A to je opravdu člověk frajer až do konce, držet obézní lidi na uzdě.
  3. Jak píšeš! Stejně bych do toho ale šel znovu pač lítat s mopem mě dost sere a toto mi nevadí.
  4. Neboj, blbě jsem to napsal. Táta občas dotáhne auto a dopředu mi to neřekne, jakože překvapení. Naštěstí to zatím bylo z toho co nás oba zajímá. Toto měla být paní na každý den a naštěstí se mi o tom zmínil. Abych zase jen nehanil, motor je ale určitě parádní a zpracování možná i na úrovni Bentley.
  5. Píšou čistá voda, tak jedu jen to. Měl bych strach, že by tomu dala pěna zabrat. Má to i předehřev, tak tam napustím vlažnou ať s tím nemá tolik práce. Nutno ještě napsat, že hlavní pokoje mám jen trochu plovoučky a jinak parkety. Lidi v recenzi si stěžovali na dlažbu. Tu ale doma mám jen v koupelně a ještě takový odstín dobrý na šmouhy, tak možná proto jsem spokojený. Uvidíš jak na tom budeš ty.
  6. LFA je i designově někde jinde. U LC500 se člověk musí pořádně podívat aby zjistili jestli se kouká na předek nebo zadek. Je to tak zajímavé auto (čti ošklivé), že to nikdy nezestárne, což není ale na škodu. Doma se o tom dost uvažovalo, naštěstí mi to řekli a nenechali to jako překvapení .
  7. Vytírání je za mě srovnatelné s mopem. Když je něco zaschlého, musíš stejně na kolena ať máš mop nebo Dyson. Voda špinavá jako z mopu, takže to hodnotím kladně. Recenze na Submarine hlavici jsem si četl až po zakoupení a ty moc dobré nejsou ale u nás doma je spokojenost a lepší výsledek jsem od toho asi nečekal.
  8. Je pravda, že za ty kačky mě kvalita plastů překvapila ale od vánoc nemůžu soudit jak na tom budou spoje po roce užívání.
  9. Teď na vánoce donesl Ježíšek Dyson V15s Detect Submarine. Mohu jen doporučit, čuměl jsem kolik bordela vytáhl z koberce po starém vysavači. Vytírání za mě funguje dostatečně.
  10. cubic

    BIKE

    Mám na chlup stejného, budeš spokojený. Kamarád se na tom teda svezl a říkal, že je to tvrdé jako , že jsem si skoro mohl koupit pevný. Pravda je, že to mám trošku přefouklé skrz mojí váhu. Je to prostě tuhý sportovní bike, žádná uhoupaná koza. A ta modrá je parádní!
  11. Jóó starý dobrý plechy noudejty. To je radost koukat. Velká paráda
  12. , to už je ale Micey na samé hranici dobra. To zase prr
×
×
  • Vytvořit...