Přejít na obsah

tommasini

Členové_50
  • Příspěvky

    1 516
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Kladno
  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

9 449 zobrazení profilu

tommasini's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Uznávám, že je to tvůj názor a nijak ti ho nechci vyvracet ( a pominu ty Rolby, kde je to s cenama spíš naopak než jsi popsal)., Ale za mě zrovna u hodinek, kde právě to používání většinou znamená pár vlásečnic mi přijde naopak výhodné koupit z druhé ruky než nést ten největší propad z ceny nových hodinek. Zvlášť pokud tuším, že je budu časem chtít zase prodat. Ale je to můj názor a nikomu ho nenutím. Spíš jen jako pohled z druhé strany.
  2. V tom případě bych to viděl na nějaké Tissot nebo Certina. Třeba tyto níže. Jednoduché švýcary, mají nějakou WR. Můžeš je vzít ke košili i tričku. Nebo něco v tomhle duchu, žádný módní výstřelek, ale hodinky, co budeš moct nosit i jako starší a nebudeš je muset za každou cenu prodávat, protože ostudu s nimi asi neuděláš (ale ani si z toho nikdo nesedne na zadek). Prostě slušné hodinky (za mě)
  3. Ahoj, a jak je to s požadavek na stáří hodinek. mají to být nové nebo můžou být z druhé ruky? Píšeš, že jako dárek k 40. narozkám, ale taky uvádíš, že to budou možná startovací hodinky a časem je třeba budeš chtít prodat. Osobně tohle vnímám jako problém. Pokud je to jen takový jakodárek, který si pořídíš sám, tak budiž. Ale pokud by se na tom měl podílet třeba někdo z rodiny, tak následný prodej může být problematický (dilema z prodeje dárku, citová hodnota apod). Jestli je to spíš ten první případ, že ty narozeniny jsou taková trochu záminka, tak bych se poohlédnul po něčem tady v inzerci a pokud se ti líbily a líbí Tag Heuer, tak u toho zůstaň a pořiď něco od této značky.
  4. Už jsem je chválil ve vlákně Co máte dnes na ruce a neodolám ani tady. Hlavně ten rok je pro mě více než sympatický. Taky mám jedny Pogue se žlutým cifrem z roku 77, tak moc rád zdravím kolegu. To sklíčko neskutečně prokouklo. Za ponechání lunety a zbytku palec nahoru.
  5. Mě teda ne doma, ale na chatě kvete mandloň. Z tý jsem měl o víkendu radost
  6. Skvely. I na ty fotce je videt, jak krasne vystupuje treba ten vterinovy ciselnik. Hned se mi vybavilo tohle. Opravdu krasny kousek mas.
  7. Jojo, je to strašný. A pro mě i nepochopitelný.
  8. Vo Bábě, který něco plácne a pak vždycky 14 dní vysvětluje, že to myslel jinak a že se to špatně interpretovalo ani nemluvim
  9. To mi připmnělo, jak se po odhalení, že za atentátem ve Vrběticích jsou Rusáci zavřela na 14 dní ovarová hlava, že si musí vše řádně prostudovat a pak vyslintnul ten žblept, že jako jo, ale že tam nesedí tohle a tamto. Mě na tom vždycky udivuje, kolik lidí jim po tom všem věří a šli by za nima do pekla.
  10. Tvoje fotka se mi hrozně líbí Já dnes domácky
×
×
  • Vytvořit...