Přejít na obsah

kraxxus

Členové_50
  • Příspěvky

    93
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli kraxxus

  • Datum narození 10.2.1985

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

kraxxus's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Já jsem sympatizantem Anonymous a ACTA je opravdu zlo a pro to říkám NO to ACTA.
  2. Ale není ...tohle je daleko větší paráda než ty černý s bílou datumovkou. Ačkoliv chrona obecně nemusím, tak tyhle bych si v klidu představit dokázal! Tahle kombinace (bílej cifr + modrý ručky) se mi začíná líbit čím dál víc. Stejně jako u těch Fortisů s alarmem.
  3. Ja sem tento model viděl i ve zlatě, ale jinak sem na jiné nenarazil. Ty jsi se s tímto modelem již setkal, že píšeš že se vyráběl běžně?? Jako jejich zpracování je super, přesnost je pár vteřin do plusu a mám z nich dobrý pocit, mě spíš nahlodali ty neustály řeči tady na fóru o fejcích . Ono kdyby je dělali čínani tak by k nim nějaký "zaručený info" na netu určitě bylo. Ze srandy zkusím napsat do Glycinu, tu diskuzi o zmeně majitele sem četl, tak uvidím. Jinak dík moc za odpověd, uklidnil si mě ;-)
  4. Zdravim pánové, od té doby co jsem ztratil svoje Incursory BJ, se mi zachtělo znovu něčeho od Glycinu. Tak jsem projížděl eBay a narazil na tyto (Link), jelikož se mi líbily tak sem přihodil a moc to neřešil...no a nakonec sem je nečekaně vyhrál :-). Jelikož mám teď trochu víc času na Chronomag, kde neustále vidím slovo fake, tak sem se začal zajímat o jejich původ. Zašel jsem tedy do Oriosy, aby mi je ověřili, seřídili a vyčistili sklo. Řekli mi, že nejsou AD, ale že je tam Eta 2783 a že šlapou jak májí a ani nebylo třeba je seřizovat. A že prý není důvod, aby nebyli pravé. Ale mě zaráží, že o tomto modelu nemůžu nic najít na netu ?? Rád bych názor místních znalců, myslíte, že je to tím, že jsou tak staré, nebo je to nějaký bastl a můžu je hodit o zeď?? A nebo mám spíše napsat přímo do Glycinu o nějaké info?? Což asi ve finále bude pro klid mojí duše nejlepší. Díky
  5. Díky za odkazy...opravdu pěkné pokoukáníčko...nejvíc mě dostali ty OP s turbem
  6. Já kupoval svoje Seaview přes amazon, při nákupu sem zaplatil kartou rovnou i s DPHáčkem, tak sem se nezdržoval a neotravoval s Českou poštou. A hodinky mi dovezli rovnou do práce z UPSka. Už nevím přesně jak dlouho doručení od objednání trvalo, ale vím že to bylo poměrně rychlé. Celkově s amazonem spokojenost.
  7. Tenhle názor už jsem taky slyšel, ale z čeho usuzuješ? Co jsem se dočetl tak ona státní podpora a výnos by měli inflaci v pohodě pokrýt. Já jsem v této oblasti absolutní amatér, tak chci právě radu. A investovat si sám nehodlám, z důvodu předchozích postů v tomto vlákně...
  8. Trochu obnovím starší vlákno, protože nechci zakládat nové. Nejedná se mi o investování jako takové, ale o penzijní připojištění. Jelikož je dokonce února čas přejít k jinému fondu a pak již ne(!!!), začal jsme se o to trochu zajímat. Jsem u PFČP, kde průměrné zhodnocení je 1,8%. Kdežto třeba U ALianz je zhodnocení 3%. A při placení 1000Kč mesíčně(+státní příspěvky) po dobu 30 let je rozdíl v 1% kolem 150.000,- což mi přijde opravdu dost. Vím že se nemá koukat jen na Výnosnost fondu, ale také nákladovost a dalších X-věcí...A teď moje otázka pro místní finanční experty? Který fond byste doporučili? Zhlediska spolehlivosti, budoucího vývoje a zkušenostmi s oboru. Díky moc za sebe, ale jistě i za ostatní
  9. Taky se přidávám s gratulací. Od mého vstupu na forům to byly rovněž jedny z prvních hodinek, po kterých sem zatoužil a líbí se mi pořád. Určitě na ně taky jednou dojde. BTW pěkný foto
  10. kraxxus

    Foto IWC

    Ta posledni je suprová, ta by byla do kalendáře jak vyšitá!
  11. Nevšiml jste si někdo co měl dnes při předávání státních cen na ČT1 náš pan prezident? Bylo to obdelníkového tvaru na tahu s bílým cifrem.
  12. Pro ty mladší a asi úplně mimo pro většinu A pro ty co znaji original bude tohle sok, tak jako pro me (ale v dobrym slova smyslu)
  13. Já kdysi dávno(tak 10let zpět), ale mám na to pěkný vzpomínky . Vymetání akcí a burz a hledání něčeho extra za pár kaček. Ale jinak to taky není moc levnej koníček. Samozřejmě záleží stejně jako u hodinek v jakým levelu se člověk pohybuje.
  14. Taky gratuluju, změna jim rozhodně pomohla a MI se rapidně zvýšil
×
×
  • Vytvořit...