Přejít na obsah

Pedro82

Členové_50
  • Příspěvky

    62
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

2 616 zobrazení profilu

Pedro82's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. @ Milan01: Mám troje "potápky", 2x Orient a 2x Seiko. V neděli udělám fotku a zkusím naočkovat Seiko vlákno, je ale pravda, že s ledem by to bylo lepší. To se ale nedá když je zatím takové teplo...
  2. Sice jsem Alpinisty před měsícem prodal, prostě nejsou můj šálek čaje, ale k riflím jsou vhodnější.
  3. Ahoj, foceno letitým jabkem 5S. V tomto konkrétním případě spíš než strojem je kvalita fotky ovlivněna okolním světlem, kterého já měl habaděj. Snad se někdo další přidá, ale jaká je pravděpodobnost najít člověka co leze aktuálně do vody, je na chronomagu a nosí orienty?
  4. Haute jak haute, ke košili je nosím rád.
  5. Zvedám hozenou rukavici. Opava, "Stříbrné jezero", vzduch 3°C, voda 7°C
  6. Nemáme-li Vámi žádaný model skladem, nevadí. Prosím, zastavte se za 10 minut, budou...
  7. Udělali je dobře = líbí se mi a ještě patřím mezi ty mladší.
  8. K autu bych spíš viděl raději Marinemaster, k hodinkám výše zmíněný Escalade. Ale proti gustu... ;-)
  9. Vyvezl se asi ani nedá říct, jelikož Jadran je naše další spolková země.
  10. Gratuluji k výběru! Měl jsem je taky v merku, ale po vyzkoušení na mojí ruce s obvodem 16,5 vypadaly poněkud nepatřičně.
  11. Pedro82

    Damasko H35

    A komu tím prospějete?! Teď je nedostanu z hlavy...
  12. Titan není úplně o módě, ale taky o tom, že někdo prostě železo na ruce nesnese. Další alternativa je třeba zlato, ale to jsme cenově někde jinde. Přeji všem Šťastné a veselé! ;-)
  13. Ahoj, Chtělo by to vědět více informací, především kdy a kde je budeš nosit. V této cenové kategorii se dají sehnat už pěkně vypadající automaty a to jak oblekovky, tak pro každodenní nošení (i když řada lidí nosí oblekovky jako součást uniformy každý den). Komplikace jako je jen chronograph v této cenové kategorii nehledej. I když našel by se nezničitelný calibr 3133, ten ale není automat a ne každý je schopný zkousnout azbuku. Jinak hledej mezi Seiko, Citizen, Orient
  14. Jsem tu sice nový, ale s ohledem na počet tvých příspěvků si je na tu ruku aspoň nakresli hodinky propiskou. Pokud ani to nevyjde, existuje plán B. zapíchnout do zápěstí špendlík a využít tak systému slunečních hodin. Varianta/plán B ovšem počítá se světlem, sníženým prahem bolesti a buzolou v kapse.
×
×
  • Vytvořit...