Přejít na obsah

dr.kodiak

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli dr.kodiak

  • Datum narození 1.7.1964

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Bratislava
  • Fanoušek značky
    Formex DS2000 GMT Automatic Ref.20001.6030

dr.kodiak's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. Svalí se do postele vedle manželky a usne. Najednou se ocitne před nebeskou bránou. Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku". Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře? Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?" Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká: "No, šlo, ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice. Chceš??" "To víš, že chci". Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý a s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní. V tom si ho všimne kohout,a ptá se: "Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?" "No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole". "To jsou vajíčka, to je v pořádku. Jenom je sneseš, pak to přestane." Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko. Najednou ním někdo třese. "Co je, co se děje?" Manželka křičí: "Sereš do postele, ty prase"!!! Tři podnikatelé se přihlásí na opravu plotu kolem ministerstva financi... Slovák vezme pásmo, změří délku plotu všechno načrtne na papír, něco spočítá a praví: "Spravím to za 350.000Kč, to je 200.000,- materiál,100.000,- pro zaměstnance a 50.000,- je marže firmy"... Ukrajinec vezme palici, něco poměří, něco nakreslí, něco vypočítá.... "My to spravíme za 250.000,-Kč to je 150.000,- za materiál, 50.000,- za práci a 50.000,- marže firmy... Čech se neobtěžuje žádným měřením, žádný nákres ani výpočty, přistoupí k úředníkovi a pošeptá mu: "Za 2.250.000Kč to udělám !!" Ministerský úředník na to: "Jak jste došel k tak vysoké sumě???" Čech: "Milion tobě, milion mě a za 250.000,- to objednáme u toho Ukrajince!"
  2. odehrává se v jednom americkém baru ve Washingtonu: sedí u baru Obama a Hillary Clinton a ona ho o něčem mermomocí přesvědčuje, když náhle do baru vstoupí jeden zakázník, americký Čech mrkne k barovému pultu a vytřeští oči když pozná Obamu a Hillary, jde rychle k barmanovi a nevěřícně se ptá "Hele, vidím dobře? Jsou to fakt ti, kteří si myslím, že to jsou?" "Jo jasně, Barak a Hillary" přichází k sedícímu páru "Dobrý večer, je mi ctí že Vás poznávám nablízko....ehm, mohu se vás zeptat co tady děláte?" "Plánujeme 3. Světovou válku", odpovídá Hillary "A proč? A co jako chcete udělat?" "Zabijeme 400 miliónů musulmanů a Klause" pokračuje Hillary Chlápek opět třeští oči "Klause? A Proč?" Hillary se otočí k Barakovi "Co jsem ti říkala, vidíš? Nikdo se nezajímá o 400 miliónů Arabů"
  3. Po propařené noci se vzbudí chlap a kouká kolem sebe. Tamhle kalhotky, tuhle podprsenka, všude bordel. Jde do koupelny a kouká, že z huby mu čumí nějaká šňůrka. Zděšeně za ni začne tahat a v duchu si řiká: "doufám, že to je čaj, doufám, že to je čaj?!?!?!"
  4. Díky všem, tak to budu dělat mechanicky rukama. Asi to bude bolet, ale ty hodinky si to fakt zaslouží
  5. Tak jsem se pokoušel vyfoti ty své modré Po chvilce nošení jsem stále spokojenější a nezdají se mi už velké
  6. Zdravím srdečně ve spolek. Mám tyhle Citizeny dobrých 15 let a jaksi knim mám nepochopitelný citový vztah. Tenkrát to byli první drahé hodinky a něco jsme prožily. Jenže pozlacení je na mnoha místech pryč a tak bych ho nejraději sundal všude. Pokud někdo můžete poradit rozumný postup chronoanalfabetovi budu velmi rád.Jo je to titanium.
  7. Pokud bude léto, tak s motocrosovyma rukavicema v pohodě, ale teďkom je do rukavic nedam. Ovšem kupodivu jsem si na to monstrum zvykl rychle. Jsem trochu ješita a dělá mi dobře, že asi nebudu potkávat lidi se stejnýma hoďkama a už vůbec s modelem. ( limitka 499 kusů)
  8. Jezdím ale KTM LC8 Adventure. .....................až dělají radost mě.
  9. Tak jsem se stal šťastným majitelem této zbraně. Koupil jsem je včera od instanta a začínají si na mě zvykat. Dokud nebyly na ruce, měl jsem pocit že jsou nenositelné. OPět se mi potvrdilo, že z hodinek mám jiný pocit když je vidím na živo a na fotce. No a na ruce pocit neumím jaksi popsat. Každopádně jsou to stroje co se nepotkají každyý den
  10. vypadají dobře, ale fakt by mě zajémalo, jak se jim tam ten čtvrtý snímek mohl vloudit. Nicméně jsem asi divný, ale bicolor mě u těchto hodinek nějak přitahuje. No a když je bi i na tahu, tak to nemá chybu. Já jsem tyhle na bi tahu nikde nenašel. Asi se podívám na tu Českou nabídku na živo, jestli by se nedaly zachránit leštěním.
  11. Tak ty jsou teda už od pohledu lepší. Ale chtěl bych je na tahu. Stejně si to musém řádně promyslet, jelikož jsem vyžrané prasátko a na mé ruce by byly asi malé.
  12. Pokud by se jednalo o originál a hodinky byli ve slušné kondici, mají pak cenu těch 49 tisíc?
  13. Tak proto jsem nenašel shodné. Ten prodávající je ochotný jít k Dušákovi. Díky za info. Tak trochu přišetřím a půjdu na jistotu
  14. mám na ně zálusk, ale nenašel jsem k této variantě info
×
×
  • Vytvořit...