Přejít na obsah

Džanek

Členové_50
  • Příspěvky

    277
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    v pálenici
  • Fanoušek značky
    od všeho něco

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Džanek's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Děkuji legendě tohoto webu za fajn obchod
  2. Tak tohle už řeším několik let. Kamarád pracuje v Zoo a přinesl mně sušený trus od tygra. Dal jsem do prostoru motoru a byl vážně klid. Pak to v Zoo ochránci zakázali a kuny byly zpět. Teď mám auto proti kunám pojištěné a už to neřeším.
  3. Kde ještě mají St.Antoine v čiré láhvi? Je to už pár let zpátky, kdy se absint plní do tmavých lahví. Jinak je to stejný absint St.Antoine.
  4. Zdravím všechny. Můžete mi prosím poradit, jak na Apple pay pro dítě 13 let? Chci dceři nastavit Apple pay a kvůli věku to není možné. Jak tohle prosím obejít? Zkoušel jsem věk upravit a nejde to. Děkuji
  5. Děkuji za fajn obchod. Rychlé jednání, vše jak bylo dohodnuto !
  6. S tím Bitcoinem je skvělý adrenalin. Když do toho ještě spadnou servery Coinbase, to je pak něco Ještě do teď nerozdýchaly ten obrovský skok.
  7. 15.797 Tady už jde veškerá legrace stranou
  8. Já to vidím do Vánoc 30tis Už je to letadlo jako prase. Je v tom už spousta lidí a burzy opět nestíhají
  9. Vzduch v plechovce už prodávají na Slovensku - Tatranský vzduch
  10. Tak tomu se říká masakr ! Byl jsem u toho, když tohle vznikalo a Bitcoin byl za centy. Pak cena stoupla na 1 euro za Bitcoin a všichni se křižovali, že je to už strop. Říkal jsem si, je to hloupost a škoda tisícovky za cca 100 Bitcoinů Teď už věřím tomu, že to příští rok stoupne na 100.000 dolarů za Bitcoin !! Teď by se těch 100 hodilo (((
  11. Ondřeji, děkuji za moc fajn obchod ! Jsi férový člověk a rád jsem si s tebou popovídal.
  12. Jupí, hodinky jsou doma Balení je stylové a co mě nejvíc překvapilo, tak je dýka! Je úžasná a perfektně ostrá! Byl jsem rovněž zvědavý na povrchovou úpravu, která dělala hodinářům Prim vrásky. Nakonec se opravdu povedla a hodinky s ní mají uplně jiný šmrnc. Je to moc povedená limitka, která tu hodnotu rozhodně má. Fotky tady už jsou, tak další nejsou třeba.
  13. S tím pojídání jader si děláš srandu, že jo ?! Jádra pecek broskví, meruněk, třešní apod. obsahují Amygdalin - je to látka, která zůstává bezpečně uvnitř pecky. Pokud se pecka poruší - praskne, tak se látka Amygdalin přemění v jed Kyanid !!!! Pokud sníš cca dvě jadérka, nic se ti nestane. Pokud je ale budeš jíst po hrstech, tak jen na vlastní nebezpečí! Barva ze sudu je krásná.
  14. Zdravím, když už se tady zmínilo, že by se k tomu Žufánek vyjádřil sám, tak píši Broskvový destilát opravdu není tak líbivý, jako například meruňkovice. Ovšem když se dívám na fotku ovoce, ze kterého jsi pálil, tak se jedná o netradiční broskev, alespoň ne takovou, jak všichni znáte. Nevím jakou měla barvu dužnina, ale podle barvy oplodí se jedná o tzv. vinohradnickou broskvoň. To znamená, že je to semenáč, který vyrostl z pecky. Těch je opět více druhů a podle toho, jak jsi spokojený s detilátem si myslím, že plody měly růžovo-bílou dužninu = hodně šťavnaté a nesmírně aromatické. Pecky tohoto ovoce jsou velice ceněné! Tolik moje domněnky Na zdraví. Jan Žufánek
×
×
  • Vytvořit...