Přejít na obsah

frkin

Členové_50
  • Příspěvky

    189
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli frkin

  • Datum narození 24.9.1969

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Breitlink, IWC, Omega

frkin's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. To je moc pěkná paráda. Víc fotek a dat by nebylo?
  2. Doporučuji vřele, super rychlý obchod a k tomu bonusy. Děkuji.
  3. Děkuji Davidovi za velmi rychlý spontální obchod za ochotu ujet 500 kiláků a v noci dělat přednášku o světě hodinářském. Bez referencí se se mnou pustil do rovnocenného obchodování. Díky za příjemný pokec profesionální přístup a obdivuhodný perfekcionismus, kterým David vládne vůči hodinkám. Jsem rád, že jsem ho potkal, jsem rád za pomocnou ruku i po uskutečněném obchodě. Fajn borec....jo a má menší pracku než já Děkuji.
  4. Mam tyto hodinky ocel tri roky a jsem velmi spokojeny. Nejoblibenejsi, presne, bezudrzbove, kvalitni zpracovani, kvalitni material, cena pomer vykon. Moc rad je nosim a hodi se temer vsude. Casto se mne stava, ze mne nekdo rekne, jee vy mate krasny hodinky a ja nevim jestli mam rict, no jo, ale to jsou jenom takove pracovni Citizeny a nebo rict, no jiste vzdyt to jsou Citizeny. Takze doporucuji za tu cenu kolem 10 tisic za nove je super kup dobrych nositelnych a spolehlivych hodinek.
  5. Chlapi, nevite nahodou co ma na ruce hlavni postava, elitni vojak specialnich jednotek USA noveho filmu, Mily Johne ?
  6. Taky bych asi jedny snesl. Mozna i ty oranzovy. Kdo je chce poskytnout k dalsi ceste po maticce zemi? Kolik stoji nove? mam tu svou paratu 22cm dam ten kaucuk na ruku?
  7. nejlepe se nakupuji casia a veskere hodinky v Bankoku nebo v emiratech, taky se sem tam objevi neco na e-bay. kolega si privezl PRG-130T z Bankoku za 120 dolcku a na dynu je JAPAN. mam PRG-80L asi tri dny. mam velkou ruku a tak se mnou splivaji. chtel jsem PRG-40, protoze maji na oko vetsi displei a taky jasnejsi. zse je to o tridu nize a je to uplny plastak. mim probleme je teplomer, ktery meri uplne hloupe. na ruce je to katastrofa i po kalibraci. proste vnima teplotu tela. rychlost mereni je taky uboha. kdyz jsem je dal z pokojove teploty do lednicky, trvalo nekolik hodin nez zmerili dvacetitri stupnovy rozdil. mozna mam akorat spatny pristup, ale nejsem sam.
  8. Dekuji, rad se nekdy podivam zive. Treba nekdy na srazu nebo v kdyz budes v Brne.
  9. Gratuluji k peknym hodinaM, nekdy v budoucnu bych si je chtel poridit. Snad mne nebudou male
  10. Jsou pekny, pokukavam po nich uz nejakej tyden. Za kolik penez se daji sehnat, ma nekdo zkusenost? Jsem v Brne, ma je nekdo na ukazku, vyzkouseni?
  11. to je uzasne...dekuji za graf. zajimavy celkovy nahled. to bych chtel taky umet
  12. ta vule je hlavni..vule, vule a zase jen vule. ja jsem na tom myslim dobre. vubec mne ta cigareta nechybi a jsem rad, ze uz nemusim smrdet, utracet, kazit si zdravi atd. jsem presne ten ponauceny nekurak, ktery uz ani nemuze do verejnych mist kde se kouri. a zdrazovani? nekde jsem slysel, ze je navrh na cenu malbor 300-500k. klidne, vubec bych neprotestoval a jen doporucoval. vzdyt je to jed, navikova droga, skodi to ostatnim...akorat ten nas chatrny stat by se z toho sesypal. kurivo obsahuje obrovskou spotrebni dan a jak jinak, DPH. z toho je pomerne velky prinos penez do st. kasy. pro priklad uvadim udaj z doby, kdy byla cena Malbor 47k: Kutna Hora, vyroba jedne krabicky Malbor 4,90k vcetne vyrobni marze. pak uz nasleduje jen spotrebni dan marze pro velkoobchod a marze pro maloobchod. samozrejme vse podtrzeno a secteno a pridano DPH. v cislech to bylo cca 35k pro stat z jedne krabky. predstavte si kolik tech krabicek dene padlo do nejakych plic
×
×
  • Vytvořit...