Přejít na obsah

Rambo

Členové_50
  • Příspěvky

    50
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

5 205 zobrazení profilu

Rambo's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Výborně, tohle jsem si přál slyšet Pro mě důležitá maličkost, zda koupit či nekoupit. Oboustranný mi moc nevoní...
  2. Otázka především na současné a minulé majitele. Antireflex je vnitřní, anebo oboustranný? Nějak se toho nemůžu nikde dopídit...
  3. Ovšemže to už zjistit dávno Jenom jsme se dlouho neviděli...
  4. Tak koukám, už je to rok a konečně odhalení jak to dopadlo. Hodinky fungují bezproblémově a korunka je také v pořádku a drží jak má. Takže Oris nezklamal a majitel tudíž malinko pochybil. Takže ať žije Aquis
  5. OK, řeknu mu, ať si to dál pár dní hlídá a pak při horším scénáři reklamace. Samozřejmě neznám přesně jeho denní režim. Převážnou část dne v práci kancl, ale taky někdy práce mimo něj... Jinak je to celkem fail při přechodu na první lepší hodinky. Doteď nosil quartz Esprity:-) Každopádně díky za reakce!
  6. Rád bych se zeptal majitelů modelu Aquis date, zda nemají problém s uvolňující se korunkou při běžném nošení? Před dvěma týdny si kamarád (nechronomilec) po mém doporučení značky Oris koupil tento model. Nosí je stále jako své jediné hodinky, pracuje v kanceláři. A včera mi volal, že se mu korunka za tu dobu vyšroubovala jednou úplně a podruhé z poloviny. To už si ji asi hlídal. Údajně dotahoval na citovku, jako většina z nás. Závit podle něj stržený není. Popravdě jsem nevěděl, co mu na to říct. U mých dvou potápek se mi tohle nikdy nestalo... Děkuji za názory.
  7. Pěkný, máš asi zaděláno na luxusní denní odchylku při pravidelném nošení. I bez COSC certifikace :-) A jenom dodatečně, jaký máš obvod ruky v místě hodinek?
  8. Já bych je teď jenom pravidelně nosil a vyhýbal se s nima hardcore aktivitám, na které by byly vhodnější kvarcky nebo digitálky. No prostě si je tak trochu hýčkal :-)
  9. Jo, proč ne? Jako první automaty dobrý výběr. Taky jsem o nich kdysi uvažoval. Ale s černým natem. Ať dlouho dělají radost!!
  10. Jo, tyhle bych taky snesl na zápěstí Ať dělají radost!!
  11. Rambo

    Sraz Chronomagu - Brno

    1. Denjl 2. Mirek 3. Sedlin 4. Pavze 5. Trebus 6. MíraMíra 7. Wanderer 8. nividic 9. Tomak 10. Brownwld 11. LukeD 12. Foldes 13. bigwolf 14. Sinoba (ony) 15. Roland Sands 16. Rambo
  12. Mám je s černým cifrem taky na kůži. Za relativně málo peněz hodně muziky a hodí se takřka ke všem příležitostem. Ať slouží a dělají radost tak jako mně.
  13. Chybí mi tam výraznější dvanáctkovej index. To by na cifru nemělo chybět. Jinak se mi zamlouvají.
  14. Hmm, na obrázku vypadají opravdu skvěle. Krásnej cifr, parádní plastický logo a po dlouhé době nevšední tah, který bych "asi" určitě nevyměnil za řemen.
  15. Rambo

    Sraz Chronomagu - Brno

    Putyka pěkná, jídlo dobré, tzn. celkově hodnotím akci kladně. A ze včerejší plejády bych si asi vybral bílá hi-beat Grand Seika. Ty byly pro mě top. Tak zase někdy příště ?
×
×
  • Vytvořit...