Přejít na obsah

straspol

Členové_50
  • Příspěvky

    12 649
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

straspol's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Nepochybuji o tom, že tisk sniperů zvládne. Teď se ale soustředím ba tyhle a jsem rád, že jsme s tím hnuli.
  2. Tak jsem zase tady. Nové ciferníky jsou jak mají být a zbývá dotáhnout armovák, vteřinovku a PVD.
  3. Hodinky pro sestřičky, kal. 66
  4. Gunmane, to co píšeš bych fakt neudělal. nejsem ten typ.
  5. Milí kolegové chronomagoři, Vývoj našich bronzek Classic je teď bohužel ve fázi opětovné tvorby ciferníků. Zdržení v předchozích krocích vzniklo hledáním tiskaře, který by ovládal tamponový tisk ciferníku, když původně domluvený člověk nakonec přiznal, že to nedokáže. Zajistil jsem nástřik ciferníků vyžádanou barvou a pak je odeslal na tisk. Jak víte, s výsledkem jsem byl spokojen. Tisk byl proveden perfektně. Bohužel mě při kontrole nenapadlo vybalit a zkontrolovat všechny kusy, což udělal až hodinář, který měl sestavit hodinky dohromady. Vyšlo najevo, že na některých cifernících jsou povrchové vady, drobné bublinky a nerovnosti, vzniklé zřejmě reakcí povrchového laku s podkladem. Asi bych si mnohých ani sám nevšiml, přece jen mi táhne třiapadesát a zrak není co býval. Ale lupa je neúprosná. Chvíli jsem se zabýval myšlenkou, že to přeberu, nechám ty dobré a v druhé serii tisku opravíme ty vadné. Jenže vada by se mohla projevit i se zpožděním a to nechci. Cílem nyní bylo najít fachmana, který ciferníky opět smyje a následně všechny práce na nich udělá sám. To se nyní podařilo a tak opět putují poštou. V mezičase jsem nakoupil lunety a tak máme už k výsledku vážně blízko. Děkuji Vám za Vaši trpělivost. Jsem prací ve svém oboru nyní tak zavalen, že čas na řešení této věci doslova kradu. Jak vidíte, na Chronomagu už aktivní nejsem. Důvodů je víc, ale pracovní vytížení je asi největší příčinou. Případné dovysvětlení situace rád poskytnu na čísle 608022521 – raději SMS, bývám v učebním procesu a ve studiích. Teď už tisk financuji sám, záleží mi na tom, abych věci dotáhl a nechci, aby vám z toho vznikla nějaká škoda. Zvládnem to, na to vemte jed !
  6. Už se to probíralo- nejdříve se dokončí tato verze. Prošlapává tak trochu cestu snajperům, pojedou díky tomu pak o poznání rychleji. Bohužel ale asi v jejich případě udělá inflace své. Celolumi ciferník je v řešení, pokrytí lumi s fixací lakem je verze, o které jsem získal lehkou pochybnost. Raději bych hledal lumibarvu, které má podle mého větší naději na rovnoměrné pokrytí a nedělá zrnitý povrch, protože tisk snajperů je detailnější.
  7. Vím, je to peklo. Ale dobrá zpráva- máme ciferníky !!! Zase se to hne.
  8. První část tisku by byla, lumi bude následovat. Jsou to nervy ....
  9. Páni kolegové, oceňuji Vaši trpělivost. Stále čekám na tisk ciferníků. Cifr s lumi je mezi těmi složitějšími zakázkami, ale zvládne se to pěkně. Jak něco bude, ukážu fotku.
  10. Mrzí mě, jak se to táhne, cesta je fakt trnitá. V této chvíli jsou nastříkané ciferníky u tiskaře, který zaručeně zvládá zvládá tamponový tisk (prošel jsem pár slepých uliček, většinou spousta keců a pak skutek utek). Čekám na zkompletované pouzdro, které mu dovezu, aby si poměřil v reálu vzdálenost indexů od armováku. Pak tisk.
  11. Já včera večer dobíhal tramvaj. Ještě deset minut potom mě píchalo v boku a myslel jsem že chcípnu.
  12. To nijak nerozporuju ale tomu šroubu z východního okraje Číny tohle nevysvětlíš...
  13. Spíš to všechno dohromady + šroub z oblasti diktatury proletariátu...
×
×
  • Vytvořit...