Přejít na obsah

Miriablo

Členové_50
  • Příspěvky

    379
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Miriablo

  • Datum narození 7.11.1981

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Jižní morava
  • Fanoušek značky
    Seiko / Omega / Breitling / Tudor

Návštěvy profilu

3 807 zobrazení profilu

Miriablo's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Peta je super borec se kterym je radost si uz jen povidat, o tom jak pohodove, pohotove a v gentlemanskym stylu, kdy co se rekne to plati, obchodovat. Za me vsechny palce nahoru a "nova akvizice" at dela jen a jen samou radost. Posilam pozdrav a doporuceni.
  2. Rychlá a pohodová domluva, sympoška a bezproblémové předání přes prostředníka. Za mě palec nahoru a akvizice ať slouží, jak říká tvoje kamoška "malá blondýnko"
  3. Supr chlapák, pohodová a rychlá domluva, at slouží byť byla akvizice nehodinková. Takže za mě + a můžu Kuby jen a jen doporučit.
  4. jen rychle info, tam se plati clo nebo dph?
  5. 7/100 doma konecne jeste jednou diky za krasnou cestu a poctivy kus prace ted uz jen lneny olej a domaci vceli vosk na doladeni futralku a bude to uplne tip top
  6. Caj, jen v rychlosti, poustim c. 18. Cislo 7 potvrzuji ze zajem trva. Miri
  7. Bee tak jaka? Já bych tomu dal aspoň smutný konec ať nás to tady ten topic pořád netrápí Nebo jsou nějaký stařinky? (na novinky je pozdě )
  8. Borec jak má být, reprezentant ducha našeho fóra jak má být. Rychlá domluva, rychlá platba, vše bezprostředně, férově. Co se domluvilo to platilo a to vše s milým rouškovým pokecem. Jsem rád za to že takový lidi stále jsou a drží atmosféru téhle naší skupiny tam kde má být. Takže doporučuji a snad někdy příště. PS ať dělají hodinky jen a jen radost Davide a v dnešní době hlavně hodně zdraví. Mira
  9. Hodinek znalý, férový, pohodový a milý člověk se kterým, nespěchat tolik, bych mohl dlouze povídat nejen o hodinkách. Rychlá domluva, stejně tak platba, takže palec nahoru a Tomáše jen a jen doporučuju.
  10. Pohodová domluva, rychlá platba, komunikace na jedničku. Doporučuju.
  11. Pátek, vlastně jedno jakej den, práca od nevidím do nevidím...
  12. Tak dlouho to člověk odkládá, až zjistí že se tomu stejně nevyhne
  13. Pohodová domluva, rychlé zaslání, vše v pořádku a zabaleno neprůstřelně. Takže zdravím a doporučuji.
  14. Rychlá domluva, rychlá platba a vesmírná trpělivost s českou poštou byť už flinta mrkala na žito. Nakonec vše dobře dopadlo a já můžu Adama jen a jen doporučit.
  15. Za mě ne, cifr + luneta parádní, zbytek divný, aspoň z aktuálních fotek. Zrovna na potápky mi tyhle tvary absolutně nesedí. Na hodinky jsem čekal s napětím, částečně překvapili originalitou ale...je tu moc ALE..
×
×
  • Vytvořit...