Přejít na obsah

tmoris

Členové_50
  • Příspěvky

    3 493
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

16 550 zobrazení profilu

tmoris's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Chlapi diky, proctu odkazy a proklikam si to, jsem zvedavy, co mi to u auta ukaze ve srovnani s VT
  2. Blizi se mi na mojem oblibenem vikendovem aute vyroci STK a zjistil jsem, ze mi uz nezbyvaji na VT volna policka (rocnik 2004). Zaroven jsem cetl, ze se VT od 2024 rusi, ale nijak jsem z toho nepochopil, jak postupovat. VT si schovam na pamatku a nekde pozadam o ten elektronicky? Poradite nekdo znaly veci? Diky moc
  3. to jste me chlapci nepotesili, ale lepsi nez mit problem pri STK nebo s pojistovnou pri PU.. diky za komentare..
  4. Tady je variabilni provedeni inkriminovaneho vozidla: Kdyz je to takhle na jednom radku 45-44 tak to znamena, ze musi byt stejny vepredu i vzadu, nebo to jen rika, ze uvedene varianty kol muzou byt vepredu i vzadu, ale muzou byt odlisny?
  5. A kde to na VTP vyctu? Napr na 645i mam vzadu vetsi kola nez vepredu. Prikladam screeny z VT. Z ceho to tam vyplyva, ze vzadu muzu mit vetsi kola? (a pak to analogicky budu hledat ve VT toho druheho auta, u ktereho to vyse resim)
  6. Naprosto zacatecnicky dotaz: potrebuju na auto dat dve nove gumy dozadu (all year) a chci je dat na vetsi kola (lita kola) , nez jaka jsou aktualne na predni a zadni naprave (obycejny kovovy pro zimaky). Pokud je to v souladu s VTP, tak muzu mit vepredu a vzadu odlisne kola (velikost) jak uznam za vhodne?
  7. jj, alles gute. Je vrchol sezony vymeny kol, takze samozrejme koupit nova kola a jit je vymenit do pneuservisu je skvela rada, ale nepouzitelna. Tzn mohl jsem jet jinym autem, nicmene jak jsem psal nahore, bylo by to na tu vzdalenost dost nahovno, takze jsem s tim zajel do pneuservisu, kouknul mi na to tam typek, rikal ze cajk a at to vymenim po navratu. Veskere diry, nerovnosti apod jsem se celou cestu snazil brat levou stranou a pravou drzet na co nejrovnejsim asfaltu a jet o neco pomaleji nez bych jel normalne. Tam i zpet vse ok a ted uz objednavam dve novy gumy dozadu.. Diky vsem za prispevky!
  8. je to na zadku.. na bouli kouknu, ale podle me to tam ma uz delsi dobu a neni to otazka jedno dvou poslednich dnu.. samozrejme vubec netusila, ze ma kolo poskozeny..
  9. 8h cisteho casu bez zastavky, takze pocitam 10h s nejakym jidlem, curanim, ..
  10. a jak moc je tam ty gumy od platna k zminene "vnitrni gume"? 1cm.. 2cm, 0.5cm... ?
  11. rezerva neni.. vymenit taky ne. pojedeme 10h, takze rano vyjedu, cestou resim deti a vecer odpadnu.. na nejaky autoservisy cestou to rozhodne neni..
  12. Caute, dnes podvecer jsem zjistil, ze ex nekde prorizla kolo z boku a zitra rano s tim mam jet s detma 800km tam a v nedeli 800 zpet. Skrz gumu je uz videt trosku platno, snazil jsem se to chytnout na foto. Prijde mi to relativne hluboky, nicmene kdybych mel jet jinym autem, tak by to byl dost velky ojeb, proto to resim v tomto vlakne (jinak bych jel proste jinym, mene vhodnym autem). Potrebuju vyrazit rano, takze rozhodne nemam komfort moznosti, jit to nekam vymenit. Bud vezmu tohle auto (ideal pro 3 deti na tuhle vzdalenost), nebo jiny (a cesta bude pro ne relativne nahovno). Ocenil bych nazory, jak moc to je v tomto stavu podle vas nachylny k prasknuti, nebo se nervuju zbytecne a da se s tim najezdit jeste tisice km.
×
×
  • Vytvořit...