Hlavní stránka
Oddychové odkazy :)
Nejvíce příspěvků dnes
Nedávné aktualizace statusu
Dantechno
Dneska jsem navstivil Glashuette , sice jsem se necitil mezi kravatakama v Glashuette Original ve sve kuzi ale za to jsem dostal tasticku s katalogem a nejakyma blbostma.... Langeho jsem nestihl ale to napravim pri planovane exkurzi do Nomosu.
Včera, 17:38
Biges
@Chronomag Já už pro jistotu všechny zprávy beru s rezervou. Možná je to tím, že vím, jak novináři pracují :-) A jak pracují PR agentury...
5.09.2010 - 17:31
Chronomag
Pri čtení statutu na facebooku mne neprestává prekvapovat, kolik lidí, které jsem povazovat za uvazlivé, snadno naletí na mediální manipulace. Manipulovat je zjevně lehčí, nez jsem myslel.
5.09.2010 - 12:24 via Facebook
RadimR
Tak jsem dnes zapojil novou TV.Absolutně nekvalitní příjem DBV-T.Nekvalitní příjem,strašně kolísá kvalita,ne síla signálu.Zkusím přes recorder a ejhle,kvalita signálu na 95 procentech a je stabilní.Že by vadný tuner v TV?Zkuste prosím poradit.Dík.
4.09.2010 - 22:39
Hasič
Tak se dnes moje milovaná s dcerou stavěla u Dušáka, že by něco. Tak ten kravaťák tam byl ochotnej jako prdelní šlem a už tam nikdy ani nepáchnou. Chtěli jen něco k hodinkám, co měli na ruce asi za cca 90 kolíků. Majitelé Dušáka zamyslete se nad personálem, dnes jste přišli o 150 kolíků, za můj dárek, jen tak dál je krize. p.s. Ty Brajtle dostanu od xxx z Chronomagu!!, Jo a díky, ještě jsem dostal vynadáno, kam je posílám, obsluha horší vietnamské večerky! Hasič
4.09.2010 - 19:22
pato31681
Zasa som o rok starsi ! 22 je celkom pekne cislo...
4.09.2010 - 17:14
Horhe
uff, kolik že bylo těch piv? a proč jsem musel celej večer čumět na fejkový Daytony?
3.09.2010 - 22:27
Nedávno přidaná témata
- Vostok Komandirskie - výměna plastového sklíčka
od kobra

Dnes, 09:59 - OMEGA SEAMASTER
od vlasta66

Dnes, 09:43 - PSP
od vlasta66

Dnes, 09:07 - Určení bližších informací
od Karel_Sch

Dnes, 08:39 - Wenger Battalion Diver
od Fiona

Včera, 21:59
Vypnout tuto kategorii Novinky
| Fóra | Statistiky | Poslední info publikace | |
|---|---|---|---|
|
Novinky a upozorněníV této sekci naleznete důlezitá upozornění a novinky. |
|
Vypnout tuto kategorii Obecná diskuse o hodinkách
|---|---|---|---|
|
Všeobecná diskuseDiskuse o ostatních značkách, hodinkách, modelech atd. Podfórum: |
|
|
|
Švýcarské hodinkySwiss Made forum Podfórum: |
|
|
|
Japonské hodinkyJapan Made forum Podfórum: |
|
|
|
Německé hodinkyGerman Made forum |
|
|
|
Hodinky Prim (české hodinky)Diskuse o Primkách, hodinkách české výroby. |
|
|
|
Ruské hodinkyPoljot, Vostok a další ruské značky |
|
|
|
Čínské hodinky (a Asie mimo Japonska)Hodinky čínské výroby včetně značek podvrženého luxusu |
|
|
|
Quartzové hodinkyElektronické hodinky, digitálky, quartzovky a další podobné kousky |
|
|
|
Americké hodinkydiskuse o hodinkách amerických značek jako Waltham, Elgin, Bulova, Hamilton, Bell & Ross atd. Co na tom, že už se většinou nedělají v USA :) Podfórum: |
|
|
|
Digitální hodinkyDigitální hodinky - kde elektronika už vyhrála... |
|
|
|
Kapesní hodinkyZde si můžete pokecat o "cibulích". |
|
|
|
Vojenské hodinkyDiskuse o vojenských hodinkách |
|
|
|
Vintage hodinkyDiskuse o "vintage" hodinkách |
|
|
|
RecenzeZde můžete postovat své recenze hodinek, obchodů, případně prodejců/kupujících Podfórum: |
|
|
|
Chronomag LE - limitované edicemísto pro diskusi o chystaných i hotových limitovaných edicích Chronomag hodinek |
|
|
|
Nezávislí hodináři (AHCI a ostatní) |
|
Vypnout tuto kategorii Prodám a koupím (soukromá inzerce)
|---|---|---|---|
|
ProdámProdávám hodinky (soukromá inzerce). Nezapomínejte při prodeji uvádět cenu a prostudujte si pravidla. Jinak budete mít malér. Podfórum: |
|
|
|
KoupímKoupím hodinky (soukromá inzerce) |
|
|
|
Vyměním a ostatníVýměna hodinek a ostatní, co se nehodilo. Jen pro členy Members 50. |
|
|
|
Opravy, servis a pomoc s hodinkamiSháníte opraváře či jiné služby spojené s údržbou hodinek? Pak zde |
|
Vypnout tuto kategorii Prodej a nabídky obchodníků
|---|---|---|---|
|
Prodej, akce a nabídky obchodníkůFórum určené pro nabídky obchodníků, firem a hodinářů a jejich obchodní inzerci. Podmínkou je zaplacení poplatku a přechod do skupiny Profi. |
|
|
Vypnout tuto kategorii Ostatní diskuse (o serveru, zábava a tak)
|---|---|---|---|
|
Ostatní diskuse a zábavaCo se jinam nehodilo |
|
|
|
Diskuse k serveru Chronomagpodněty, připomínky, nápady a další pro autory Chronomagu |
|
Vypnout tuto kategorii General Watch Forum in English
|---|---|---|---|
|
Prim - Czech WatchmakerCzech watchmaker Prim (and other Czech watchmakers before WWII) |
|
|
|
OthersGeneral discussion in English language |
|
Statistiky
- Celkem příspěvků
- 443 788
- Celkem uživatelů
- 11 092
- Nejnovější uživatel
- nandro69
- Rekord online uživatelů najednou
- 3 068
3.únor.2009 - 00:33
330 Aktivní uživatel(é) (v posledních 15 minutách)
90 members, 235 guests, 5 anonymous users | Zobrazeno: Poslední klik nebo Uživatelské jméno
kibi, Yahoo, marosb, romano, Helex, Google, Cova, tommi_d, gas, OldaA, utrejch, seh1, lupinus, safi, Reesha, salamio, Doga, dlubix, Emil, railmaster, MarcelG, kinaj, pool1975, pavča, Ondra, Outlander, quest987, skalis, organic, tlapka, zdenda574, Dantechno, petvlk, Jakubisko, nandro69, Kočkodaan, emte, JJ, Pearce, mich, janpen, Chronař, aneo, Jay Doll, Benne, Saturnax, J3STER, efreeti, cybermickey, vlasta66, Roman-ZA, sibirnaya, fradus, mrazik, Scherbel, MSN/Bing, Bredly, Seamaster, 911, EDYMI, realcop, Frogggy, Woodie, Skalamander, Churchill, Arthur N., Trňák, Z., nitram, vraby, hejdik, dagou, Horhe, spiderer, tmx.806, wave ceptor, Kiry, Frantik, rar, tmoris, dknespl, pavlo, Yvaine, speedmaster, dxxi, lusmir, matthias, vladoffon, tombas, kutilprim, navi, redd, cejny

Nápověda

Včera, 18:53
Tento statut překročil povolené množství odpovědí