Návštěvník maxipesfik Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 https://www.facebook.com/EternaSA?ref=br_tf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Mne sa pacia. Len s tmavou datumovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Ty all black vypadaj hodne dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Černočerná tma - líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Ty all black vypadaj hodne dobre+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 (upraveno) I mně se ty all black líbí. A ten řemen se žlutým pruhem k tomu perfektně ladí.Jen mají pro moje oko moc malý optický rozdíl mezi hodinovou a minutovou ručičkou. K ideální čitelnosti mi tam prostě něco chybí (vzor čitelnosti jsou pro mě třeba ručičky na potápkách Oris).Ed: Možná kdyby se ufiknul malilinký kousek hodinové ručičky, že by to bylo "lepčí". Nebo možná nepatrně zkrátit a nepatrně zesílit. Jsou prostě až moc stejný. Upraveno 16. března 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Vono by jednou stalo za pokus udeat hodinovku i minutovku stejne dlouhy. Treba by se zjistilo, ze pul desaty si nikdy nespletes s za dvanact minut sest nebo pul druhy s 6:08 nebo pul sedmy s buchvi cim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 (upraveno) Za mne ty se zlutyma indexama a tmavou datumovkou, pekny retro. Upraveno 16. března 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Vono by jednou stalo za pokus udeat hodinovku i minutovku stejne dlouhy. Treba by se zjistilo, ze pul desaty si nikdy nespletes s za dvanact minut sest nebo pul druhy s 6:08 nebo pul sedmy s buchvi cim.Půl sedmý s půl šestou, čtvrt na dvě s dvě a něco, prostě časy, kdy jsou ručičky jen kousek od sebe, by se nerozeznaly. Mrknul bys na hodinky a šel bys o hodinu dřív z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Jsem vlastne rad ze to tak udelali, zacinam si nejak vice vazit svych LE 1973. Cerna limitka v 888pcs je pekna, ale prej za RP 2.600,- ? ? no nic, jdu zamknout ten inzerat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Cierne su velmi podarene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Jsem vlastne rad ze to tak udelali, zacinam si nejak vice vazit svych LE 1973. Cerna limitka v 888pcs je pekna, ale prej za RP 2.600,- ? ? no nic, jdu zamknout ten inzerat...Dobre delas, LE1973 nemaji naprosto chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Ty černý jsou fakt sexy, jaká je cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 jo ty all blacky na natu vypadaj k nakousnuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Já bych radši ty červený. Nevíte esi je maj je u AD skladem k okouknutí?Srry, vlastně chronoshop, už to vidím. Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Úplně čumím co stojí u nás Eterna, některé modely 100-200 tis. a pak se prodávají mimo EU za půlku, použitý tak za třetinu, ale jinak něco mají hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 JJ, ty černý jsou opravdu pěkný. Limitka (888pcs) je fakt vyšperkovaná včetně balení.Posílám link s pár fotografiemi: http://www.iguanasell.com/products/eterna-super-kontiki-automatic-watch-pvd-black-fabric-strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Úplně čumím co stojí u nás Eterna, některé modely 100-200 tis. a pak se prodávají mimo EU za půlku, použitý tak za třetinu, ale jinak něco mají hezký.Jak u vseho, mimo Rolex:). Gooseman: diky, pekne! Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Nechci už vidět žádný vobrázky. Teď jsem pořídil novej zesík, dovolenou, ženě šminky..... Copak jsem milionář?Teda jsem, ale tady bych dlouho nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Za mna silver stainless Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se