Přejít na obsah

Kapesní nůž - l.e. Chronomagu


sect

Doporučené příspěvky

Po nápadu navrhnout a realizovat nějakou l.e. kapesního nože,ve vlákně Survival nože, zakládám toto nové vlákno, abych původní zbytečně nezasíral.

 

Nově by se nejednalo o nůž značky Mikov, ale na základě našich požadavků by byla následně zvolena značka, která by tuto limitku byla schopna realizovat.

Nejdříve je nutné zjistit, jestli by se vůbec našlo dostatek zájemců, což bude první bod tohoto tématu. Pokud bude dost lidí, začneme se bavit o materiálech, funkčnosti, vzhledu, atd. Na základě tohoto výběru se začne řešit firma, schopná takový nůž vyrobit a samozřejmě cena.

 

Pro začátek moje základní představa: kapesní nůž - ani velký ani malý - akorát do kapsy, klip, možná druhý malý nožík, kvalitní a zajímavý materiál střenek, l.e. text na čepeli, funkční - vhodný pro denní nošení, ale zároveň reprezentativní.

 

Pokud se nás najde dostatek, tak to samozřejmě probereme podrobněji a konkrétněji.

 

S celou přípravou i realizací pomůže člen Onion, takže, vzhledem k jeho zkušenostem, je velký předpoklad úspěšného dokončení této limitky :thumbsup_anim: .

 

Samozřejmě závazný seznam se bude dělat až po konečném návrhu s cenou.

 

Tak kdo má zájem se přidat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem pro. Je to zajímavý nápad. Malý nožík bych ale raději vypustil. Celý projekt by to jen zbytečně prodražilo. Jedna kvalitní čepel bude dle mého lepší. S poptávkou bych se nebál oslovit někoho z našich nožířů. Vše se ovšem bude odvíjet od částky kterou je kdo ochoten do toho vrazit a od počtu kusů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seš nějak aktivní chlape, špendlíky, hoďky a teď ještě kudly. No vyrejt nějaký kecy na reklamní kudlu mi příjde trochu jako pičovina. V šupleti mám ale tydle dva kousky. Mám i někde nakoupenej základní matroš na cca 20ks, titan na příl. a práškovou vocel na čep., mnyslím, že je to VG 10 a něco RWL. Pokud se teda najde dostatek zájemců, tak vo tom můžu zapřemejšlet. Kudlu bych, ve výsledku, viděl tak na tři litry a pár drobnejch...

post-817-1274729698,11.jpg

post-817-1274729705,95.jpg

post-817-1274729712,95.jpg

post-817-1274729726,73.jpg

post-817-1274729737,73.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty vole, ten návrh je SUPER!!! Doufám a moc si přeji, že se to odsouhlasí. Doufám, že to nedopadne jako s hodinkami. Ale konečné slovo mají masy - bohužel jako u všeho...

 

 

a tak se můžem s Hacikem domluvit, sami, jak píše Chumpus, nůž už mám, tady mě bere design a pokud dopadne i zpracování tím, líp, praktičnost nejni na prvním místě, půjdu do něj, pokud je bude martin dělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...