Přejít na obsah

Přesnost 7S26


Ford

Doporučené příspěvky

Ono je to o štěstí. Udeláš to 10x a nic. Udeláš to po 11 a je to v háji. Mě se to povedlo na starých Orientech a hned na poprvé se to postolicovalo. Naštěstí hodinář si s tím dokázal poradit. Od té doby si na to dávám pozor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se to právě taky povedlo. Bylo jedenáct dopoledne a bylo špatně datum. Jenže hodinky si myslely, že je půl noc. Což jsem si nemyslel já.. Zatím se zdá, že se ale nic nestalo. Nicméně datum mám tím pádem stejně špatně. Takže kolem dvanácté na to radši nesahat, jo? V návodu je od 21:00h do 04:00h..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je třeba zkus pár dní pořád nosit. V běžném režimu, kdy si jich postě nijak nevšímáš, máš je na ruce, nikam je nepokládáš. A jenom kontroluj, co se děje s odchylkou. To je zajímavější údaj, než když se pravidelně dávají do nějaké polohy. Já jsem schopný svoje monstra udržet kolem nulové odchylky, když je nechám tak cca 12 hodin denně na dýnku a zbytek je nosím. Ale když je nesundávám z ruky (což je u mne běžný režim), tak odchylka pořád narůstá do mínusu. Párkrát jsem měl u monster radost (a ne jen u těch, co mám teď), jak jdou krásně skoro s nulovou odchylkou, ale vždycky mě záhy čekalo vystřízlivění. Dělal jsem to jako ty - na noc z ruky a do jedné polohy, přes den na ruce, večer kontrola odchylky, odložení... Jenže pak jsem si řekl hovno! Hodinky mám proto, abych kdykoliv věděl, kolik je hodin a ne, abych s nimi dělal takovéhle denní a noční rituály.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu odchylku sleduju vecer a kazdy vecer od porizeni hodinek je davam na 9. Me nevadi kdyz pujdou jak chteji, jen jsem je ted dal seridit, kdyz sli skoro pul minuty zpet denne. Hodinar mi rekl at mu dam vedet jak je to sestelovane. A kdyz jsem zjistil, ze jdou stale s nulou tak me to udivilo a kouknu vzdy vecer jestli jdou stejne. To jen muj postreh jak se tenhle lowend da seridit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...