Přejít na obsah

Automaty s modrym cifrem


Doporučené příspěvky

Ahoj,

chtel bych poradit nebo se dozvedet nazor na dalsi hodinky do kompletu. Chybi mi modry cifr a posledni dobou cim dal vic.

Hledam, koukam a snad jsem prosel vetsinu od Orientu az po Tagy.

Moje pozadavky jsou: Modry cifernik! Nejradeji lestena ocel pouzdra (nebo aspon cast), luneta spis ne. Komplikace jsou jedno zda ano ci ne, ale nejsem si jist zda chrono je to prave pro me. Jisty dobry bod by byla nejaka "zvlastnost" ale nemusi byt, kdyz bude hezka modra.

Zatim mam viteze Hamilton Jazzmaster regulator a zajimal by me vas nazor na ne? Jen me trochu vadi ze je to 42, aby to nepusobilo moc velke.

Pak nejake ML pontos day date a asi vrchol vyberu jsou Tagy v chronu s 1886. Nicmene tolik uz do toho nechci vrazet. Idealne do 30ti, pokudby to bylo neco co me "uchvati" tak do 50.

Diky za pripadne napady ci navrhy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Namátkou bych mrknul na Seiko Brightz SDGM007

t112659_01.jpg

 

Pro představu zpracování detailní video černý verze:

Tyhle me prekvapily, nejak jsem je prehledl. Jen bych se bal nakupu nekde z daleko zahranici, ale asi patri do uzsiho kola.

 

Tvým požadavkům plně odpovídají ML pontos day date. Mě i po pár týdnech pořád baví a to se nedá říct o spoustě hodinkách:)

Jj, o tech vim, kdyz jsem chtel kdysi neco s bilym cifrem (skoncil jsem i Fortis B-42 MM) tak jsem na ne vzdy moc rad kouknul. Ted byly i v prodejni sekci, jen me trochu zarazela ta "oxidace" na indexech.

 

Mido Commander II M021.431.11.041.00

Union D001.407.11.041.00

Certina C006.407.44.041.00

Longines Conquest

Mido a Union jsem prehledl. Ty Uniony jsou moc pekny, jen uz mi prijdou az moc "jednoduchy". Ale je to jen muj pocit.

Certina ve skutecnosti ma tu modrou takovou nic moc.

Dik za tip s Longines, nejak jsem vzdy videl jen LHC ale proste tu lunetu uz asi nechci.

 

Vsem diky za tipy, jeste jsem zas po delsi dobe otevrel Junghans a co oci me nevidi. Nove modely s tmave modrou. Tak je seznam zas o neco bohatsi a ty chronoscope me nejak zacly hodne pritahovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj take schanim hodinky spis svycarske s bilym kozenym paskem nebo modrym ciselnik bily lehce do modra.safir a vlke mam rad velke od 45-50,vodotesne aspon plavani?dekuji tak do 30000kc saodrjmne cim min tim lepsi!trea sleva nbo vyprodej.

'

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tak vyber stale pokracuje, jelikoz jsem se nerozhoupal ani k jednim. Ty L. Conquest mi prijdou takove ze jim neco chybi a u Certiny se bojim toho titanu, mam ho na T-Touch a je to hodne nachylny k poskrabani.

Nicmene jsem si zkousel LHC, modre a i pres to, ze jsem nechtel lunetu, tak jsou zatim vitezne, hlavne ta modra je presne takova jakou hledam.

Mate nekdo jeste nejaky napad, na nejake co dokazou zaujmout stejnym zpusobem jako ty LHC, projizdim vse mozne a trochu mi z toho uz "hrabe". Mam strach ze kdyz koupim ty LHC tak budu mit pocit ze jsem nevidel vse a neco mi mohlo uniknout.

Jinak ty LHC byly s 3 cislama, verze se skoro plnym popisem mi prijde nejaka preplacana.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...