Přejít na obsah

Vintage řemínek

Viktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky, ještě bych se potřeboval zbavit toho pojebanýho loga s letadýlkem, který Zeno oproti starším modelům ještě zvětšil, plus bych rád vyměnil ručky, aby to vypadalo nějak takhle, bohužel bez otočný lunety se zobáčkem.

caf2.jpg

Ručky mají na ofrei.com, takže bych potřeboval někoho šikovnýho na přemalování ciferníku, troufne si někdo z místních? Nebo jiný nápad, kde to udělat? Jinak ten grafický návrh je podle TimeFactors, kde se ale modelu CAF asi nikdy nedočkáme :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viktore dobrá práce, já to řeším již delší dobu ručky už mám, dokonce jedny náhradní pokud bys chtěl tak se domluvíme. Teď si hraju s ciferníkem. Pomalu se blížím do finále. asi takto

Zlatej Chronomag :), super Luku, mám zájem. I když ty ručky by možná byly lepší s ocelovými okraji než celý bílý, ale to je prkotina za pár korun, hlavní je ten ciferník.

Tady jsou ty ručky z Ofrei:

han6408b.jpg

Odkaz ke komentáři

výborný.. do toho projektu bych také šel.. máte tip kde "nejlépe" koupit polotovar (zena)?

Já je koupil od Herberta Zahy co prodává hlavně řemínky, bohužel dráž než Luk, za 390 EUR.

Ještě k řeminkům: nedokázal bys ze Steinhartů dostat letecký řemínky i v jiných velikostech než těch 22/22 mm, co nabízí na svých stránkách? Potřeboval bych ještě nějaký pěkný "vintage" ve 20 mm :).

Odkaz ke komentáři

Já je koupil od Herberta Zahy co prodává hlavně řemínky, bohužel dráž než Luk, za 390 EUR.

Ještě k řeminkům: nedokázal bys ze Steinhartů dostat letecký řemínky i v jiných velikostech než těch 22/22 mm, co nabízí na svých stránkách? Potřeboval bych ještě nějaký pěkný "vintage" ve 20 mm :).

pokusit se mohu, ale ze steinharta je problém dostat cokoli :crying_anim02: natož něco co nemá v nabídce..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...