Viktor Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Velký zlepšení proti tomu originálním černýmu, který byl navíc 23 mm místo 24 Origoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Ten je parádní! Kde jsi ho splašil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Tady: http://www.waccex.de/catalog/index.php Je na něm nápis Steinhart, vedený v kolekci BOB Marino pro Panerai. Ve 22 mm jsou levnější, podobný jsou taky přímo na stránkách Steinhartu. "Starou" úpravu nazývají "distressed vintage" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Dík, fakt se povedl a těm Zenům fakt sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Viktor: Gratuluji, je to nádhera. 6 bodů za umělecký dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Díky, ještě bych se potřeboval zbavit toho pojebanýho loga s letadýlkem, který Zeno oproti starším modelům ještě zvětšil, plus bych rád vyměnil ručky, aby to vypadalo nějak takhle, bohužel bez otočný lunety se zobáčkem. Ručky mají na ofrei.com, takže bych potřeboval někoho šikovnýho na přemalování ciferníku, troufne si někdo z místních? Nebo jiný nápad, kde to udělat? Jinak ten grafický návrh je podle TimeFactors, kde se ale modelu CAF asi nikdy nedočkáme . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Viktore, jak jsou ty Zena velký (průměr pouzdra)? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Viktore, jak jsou ty Zena velký (průměr pouzdra)? dík 43 mm, ale pěkně sedí na ruce, nožky mají docela úhel a mírně ohnutý stěžejky jsou uchyceny blízko pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 už se těším na výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Viktore dobrá práce, já to řeším již delší dobu ručky už mám, dokonce jedny náhradní pokud bys chtěl tak se domluvíme. Teď si hraju s ciferníkem. Pomalu se blížím do finále. asi takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Viktore dobrá práce, já to řeším již delší dobu ručky už mám, dokonce jedny náhradní pokud bys chtěl tak se domluvíme. Teď si hraju s ciferníkem. Pomalu se blížím do finále. asi takto Zlatej Chronomag , super Luku, mám zájem. I když ty ručky by možná byly lepší s ocelovými okraji než celý bílý, ale to je prkotina za pár korun, hlavní je ten ciferník. Tady jsou ty ručky z Ofrei: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Taky je mám přes Ofrei. Dokonce už umím nanést svítící barvu na ciferník. Sice ručně, ale zato to vypadá originálněji. Ciferník ti můžu vyrobit, tedy polotovar který vidíš na obrázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 výborný.. do toho projektu bych také šel.. máte tip kde "nejlépe" koupit polotovar (zena)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Mi při koupi pomáhal Old Black, jsou z Německa a v květnu tohoto roku stály 330 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 (upraveno) . Upraveno 20. listopadu 2007 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Luku, poté, co jsi vše zveřejnil, budeš muset dělat celou limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 výborný.. do toho projektu bych také šel.. máte tip kde "nejlépe" koupit polotovar (zena)? Já je koupil od Herberta Zahy co prodává hlavně řemínky, bohužel dráž než Luk, za 390 EUR. Ještě k řeminkům: nedokázal bys ze Steinhartů dostat letecký řemínky i v jiných velikostech než těch 22/22 mm, co nabízí na svých stránkách? Potřeboval bych ještě nějaký pěkný "vintage" ve 20 mm . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Já je koupil od Herberta Zahy co prodává hlavně řemínky, bohužel dráž než Luk, za 390 EUR. Ještě k řeminkům: nedokázal bys ze Steinhartů dostat letecký řemínky i v jiných velikostech než těch 22/22 mm, co nabízí na svých stránkách? Potřeboval bych ještě nějaký pěkný "vintage" ve 20 mm . pokusit se mohu, ale ze steinharta je problém dostat cokoli natož něco co nemá v nabídce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 výborný.. do toho projektu bych také šel.. máte tip kde "nejlépe" koupit polotovar (zena)? 285 Eur http://cgi.ebay.com/ZENO-Handaufzugsuhr-Mi...oQQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Som zvedavý na výsledok... Hlavne to tu nezabudnite potom zverejniť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se