Přejít na obsah

cerezu

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Bydlí
    Příbor

cerezu's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. cerezu

    Omegy z pozůstalosti

    Korunka by měla být původní je na ní znak omegy (na fotce to není vidět) dýnko podle fotek na internetu je také originální. Děkuji
  2. Prosím o pomoc při specifikaci těchto hodinek, jsou z pozůstalosti. Děkuji
  3. Mohu potvrdit v současnosti hraju na EVO 30, predtim EVO 10 krmím to NAD C355 + C565. Nakup bez návštěvy poslechovky vřele nedoporučuji, takže zbalit zesilovač a vyrazit. Občas se dobrá nabidka na Wharfedaly objevi na UK ebay tam jsem koupi EVO 10 a vyšly na 10 tis. včetně dopravy.
  4. cerezu

    seiko samurai

    Rád bych ale zatím jsou na cestě ze singapůru :-(
  5. cerezu

    seiko samurai

    poptat, cena je tam myslim pevna nicmene u pokemona se daji i cerne poridit do 150USD - kdyztak mi napis mail dohodneme podrobnosti at to tady nezaplevelujem jj od včerejška jsem diky kubsonovi majitelem samurajů v černé barvě a byly za 145 USD. Tímto mu veřejně děkuji.
  6. Slevový poukaz dostaneš při podání žádosti o kreditní kartu tu pak nemusíš vůbec používat nebo třeba klidně rozlámat..., protáže zboží platíš třeba hotově.
  7. Byl jsem okukovat hodinky a nabídli mi slevu 20% pokud si zažádám o kreditní kartu. Slevový kupón obdržíte již při podání žádosti a kreditní kartu pak můžete klidně... Málem jsem zapomněl je to v Klenoty Aurum.
  8. Takže na můj email žádná odpověď. Buď toho mají před vánoci hodně nebo neporuzumněli mé angličtině. Tak počkám po vánocích to zkusím znovu nebo prostřednictvím www.zasilkovasluzba.com, má s nimi někdo zkušenost.
  9. Jo ty jsem zvažoval safír 110 USD + doprava to je o 200 USD víc než zmińované seastary a případny servis... Nejlépe mi opravdu vycházejí seastary dnes jsem jim psal tak uvidíme.
  10. No tak a je rozhodnuto tyhle fotky mě přesvědčili moc díky, teť jen potřebuju posvětit nákup přes http://www.watchzworld.com/. Myslím že někdo u nich nakupoval?
  11. To HIFI: Díky za nabídku v do Ostravy se dostanu jen o víkendu mrknu ještě do shoping parku tam nejake tissoty mají a v city Olomouc taky, když tak bych tě kontaktoval. To noname: Nejde o to je do prasátka hodit ale je vybrat v téhle fázi se mi zdá zhruba 1500 USD za Oris Chronoris dost ale jsou fakt cool To sheepack: Jak jsi je utopil? Jak máš velké zápěstí?
  12. Díky o víkendu to půjdu zkontrolovat
  13. Ano i archimede jsem zvažoval ale seastary se mi prostě libí víc. Můj dosah je Ostrava případně Olomouc jsou zde k vídění?
  14. Moc pěkná fotka na www.watchzworld.com je mají pouze a kaučukovým tahem. Zrovná téhle úpravě bych se nebránil, ale nevím komu byc je svěřil.
  15. Takže než se rozepíšu tak díky za tohle forum i když jsem zde ztrávil hodně času tak nelituju můj pohled na hodinky dostal zcela jiný rozměr. Chci si koupit hidinky cenová relace 15 tisíc. Nároky mechanický strojek, safírové sklo, sportovní vzhled, kaučukový tah, ne chronograph (když už něco vestylu oris chronoris bohužel příliš drahé). Po dlouhých úvahách a hodinách na netu jsem si předběžně vybral tyhle tissoty jediný problém je že jsem je neviděl na živo proto mám pár otázek. -je pouzdro leštěné či kartáčováné -vzhledem k velikosti nebudou na mou ruku (18cm) příliš velké -lze tyto hodinky vzhledem k ceně 355 USD doporučit Díky za Vaše podnětné připomínky a alternativní návrhy.
×
×
  • Vytvořit...