Přejít na obsah

Eman2208

Členové_50
  • Příspěvky

    2 094
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Eman2208

  1. Odpočívej v pokoji, Honzo
  2. Jasný, ale jen v tom skutečným světě, ne v tomto virtuálním
  3. Eman2208

    Helveti.cz

    Naprosto perfektní od komunikace přes rychlost až po balení. Smekám a děkuji.
  4. Bylo to super, škoda že jsem musel... :-( Díky všem.
  5. 27.9.2019. Lokalita bude upresnena. 1. Juraj11 2. Kostra? 3. Dokusan 4. AndyAaron 5. LovecK 6. Jarett ... ale asi vezmu jen jedny vobyčejný křápy 7. shewcza 50:50 (bude-li to jen trochu možné rád Vás zase uvidím, mám to teď trochu hektické) 8. IWCmann - termín vyhovuje, rád se s vámi uvidím 9. Eman2208 - dlouho jsem nebyl :-)
  6. I já jsem tě rád viděl !!! A pro kolegu velkej skok z Ingersollů na Béčka :-D
  7. Ty mě neser, chodíš kolem a nehoukneš, že se něco chystá, počkej....
  8. A kurva, to jsem něco zase zazdil.
  9. Digošky mi nic neříkají, takže díky za info.
  10. Ahoj, chlapi, kamarádka našla doma tyto hodinky, ptá se co nima a já nevím, nemám šajnu jestli mají aspoň cenu štangle salámu. Na netu jsem toho moc nenašel. Měly by být funkční. Poradíte jí?
  11. Všechny byly jako definitivní, ale u všech sem zároveň říkal, že je pak prodám, ale skutek utek... Bylo pár kusů v počátcích, co šly, bylo pár co zůstaly za nehtama bývalé, ale tyhle se zabydlely. Spodní část nemá smysl prodávat a horní prodat nemůžu, bo je mám rád. Jsem v pasti. Navíc jsem doma v opilosti řekl, že budu mít už jenom 8 ks a pokud nějaké další koupím, tak jedny z osmičky pudou. Jedny mám na cestě, o dvojích uvažuji a furt jich mám osm. Kurva, jak já Frantikovi (všem co to umí prodat) závidím.
  12. ...ve vindru se taky točí ...no já právě taky.... ale pak neudělám ten další krok... a jsem tam, kde sem...
  13. To je příběh . Závidím ti, protože já nejsem schopnej nic z toho co mám prodat. A tak se mi doma hromadí hodinky, ubývají prostředky, ale prostě neprodám. Pak se každé ráno "nasírám", že nevím které si vzít, protože tyhle bych chtěl, ale nehodí se, pak se hodí, ale nemám na ně náladu, pak mám náladu, ale nedal jsem točit, takže nejdou a nemůžu je vzít....bože! A furt dokola a další na cestě, nechceš udělat nějaký workshop jak umět prodat již zakoupené?
  14. Tak mě zase postihl záchvat, naivně jsem si myslel, že Expama mé trápení skončilo, ale opak je pravdou. No a napadlo mě, že bych chtěl něco s větší rezervou nátahu. Hledal jsem a narazil na Hamiltony. Všechny hodinky co mám, jsou takové "slušné" usedlé, konzervativní a chtěl jsem něco trochu "punkového". Ale jen trochu. No a pak jsem narazil na tyto modré H. Tuhle značku sleduji už nějaký pátek a vždy mi tam něco chybělo, něco málo co by tomu dalo šmrnc. A pak ejhle, cestu mi zkřížily tyto modré hodinky, edice Air Zermatt. Pro mě uhrančivě nevšední, byť trochu bojuji s oknem pro den v týdnu. Nicméně mě stále drží. Má je tu někdo? Nebo má někdo zkušenost s tímto kalibrem, který si údajně nechal u ETY udělat Hamilton přímo pro tuto řadu? Poradíte? Díky za čas.
  15. Jenže je na to špatná doba, bílá není žádoucí, inteligence taky ne, původ ani nerozebírám, výcvik je na obtíž, choroby jsou vítány...atd. Pokud neumí rabovat, zapalovat auta a vyplnit formulář na sociální dávky, tak o to volební právo ani nežádej.
  16. U nás okurka taky zabrala, jdou na ni hlavně ti malí, ale musím ještě hodněkrát zopakovat.
  17. Já ho přivázal ke kamenu, kámen mám na provázku za který to pak vytáhnu, ale večer jsem to zkoušel a byly tam jen krevetky :-D. Dnes po rachotě další pokus.
  18. Jako normální plátek salátovky?
  19. Tak pak mám něco špatně v krevetáriu. protože ktevetky skoro nekrmím... To je starší fotka, teď už tam tolik řas není, okružáci to rubou jak o život.
  20. A mám dva okružáky, těm nic neudělaj? Ptám je jako debil, já vím, ale na netu je tolik rozporuplných informací, že mě zajímá spíš zkušenost.
  21. Mám je v krevetáriu. Postupně je lovim a zabijim, ale je to práce na plný úvazek. Přemýšlím o tom šnečim vrahovi, ale bojím se krevetky. No je to prekerka. Každopádně dekuji za rady.
×
×
  • Vytvořit...