Přejít na obsah

deekay

Členové_50
  • Příspěvky

    87
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele deekay

  1. No tak dneska tomu nasadili na kofola.cz korunu a vyhlasili "Den bez mužů"
  2. Jinak co se tyka The Professionals, tam jeste jsou: OllechWajs Carribean 1000 Porsche Design PO11 (cerpano odtud: http://www.personal.u-net.com/~carnfort/Pr...ls/hardware.htm )
  3. No ja teda taky vyjma koupelny hodinky vubec nesundavam, ani na noc. A jak vypada ruka v lete? No nad levym zapestim je bily pruh, ale to je videt jen dkyz jsou hodinky sundane ze . Proste jakmile nemam na levacce "zavazi", tak se citim nesvuj.
  4. deekay

    FUJI

    A jste si jisty ze Fujitime patri taky pod koncern Fuji?
  5. Tak to se mi hodne libi. Na klasickych monstrech se me nelibila masivni luneta vuci malemu ciferniku, todle uz vypada vyvazeneji
  6. Foundryman: Nadhera, je to jeden z mych adeptu.
  7. To se Ti nedivim, jsou to moc pekny hodinky. Vymena sklicka bude banalita, spis bych s ebal ze ranou utrpel i strojek.
  8. JJ pise o mineralnim sklu, ty o safiru? jak to tedy je? Safir je mnohem krehci, tam bych to pochopil.
  9. To je safir? S mineralnim sklickem sem kdysi omylem HODNE svihnul o roh kamenne zdi a nepopraskalo, jen doznalo hlubokeho sramu (tehda jeste na quartzovych CASIO, takze zadna velka skoda)
  10. Tak presne nad tim samem uvazuju taky. Libi se mi nektere poljoty (bud small second s molnii http://poljot24.de/en/pd1217699910.htm?categoryId=6 , nebo klasika s 2614 http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/pr...=79&language=en ), ale jsem trochu skeptik co se spolehlivosti tyce, zvlaste po zkusenostech par lidi tady na foru. Pak je dalsim adeptem Archimede Pilot https://www.kronium.cz/index.php?act=viewPr...rod&productId=9 . Zeppeliny s molnii vypadaji taky paradne http://www.chrononet.de/armbanduhren-herre...handaufzug.html , ale je to uz hodne vintage look a asi bych je nemel k cemu nosit. A ted babo rad
  11. Taky bych se priklanel ke Classic Automatic Pro... akorat mam furt jakejsi osobni problem s PVD provedenim... prijde mi ze hodinky na denni noseni to byt nemuzou, protoze se to poskrabe (samozrejme ze jedine az na kov ale to se pri kazdodennim noseni stat muze, moje seika co taham porad uz maji skrabancu taky dost hlavne na tahu a spone.).
  12. Podle me NON REFLEC. COATING, opravdu znamena Non-reflective coating - neodrazivy povrch, tzn dle me se jedna o safir s antireflexem.
  13. Tak jsem se konecne dostal na forum (jelikoz nepouzivam cookies, tak me neslo se sem dostat jako guest) a koukam, ze se to tu pekne rozjelo. Nicmene musim rict ze co se tyka me, tak takhle moc kontrastni cifernik je pro me neprekousnutelny, takze todle LEcko mi pane rikat nebude. Nicmene pokracujte dal, jsem zvedav jak to dopadne.
  14. roon: No ono nevyrazne.... to bude asi to na cem se dva tabory chtejici tuhle LE edici neshodnou. Jedni chteji neco kriklaveho az kabaretniho, druzi neco obycejnejsiho az nevyrazneho. Co se tyce rucicek, jak uz jsem psal, vzal sem rucky z prvni pouziteny fotky diveru ktera me na google prisla pod ruku. Zmene se nebranim. Nicmene ty rucky z puvodniho navrhu me prijdou ciste "letecke". Samozrejme ze vy jste si prvni to LEcko vymysleli, takze to nakonec bude podle vas, jen asi nenajdete toik zajemcu, protoze dost lidi ty hodinky chce nosit a ne kazdemu jsou pochuti barvicky a vzoru ala swatch.
  15. Co do citelnosti datumky. Ono hodne dela maly obrazek, zadruhe neni problem udelat cerny font s jemnou bilou linkou kolem, pak to bude citelnejsi. Spis vidim problem v tom co pise Odklizec. jedine dat datum na sestce "nastojato" coz asi nebude pekne. Az prijdu z prace zkusim, stejne tak zkusim decebaluv navrh s podkladem ciferniku. S vyraznejsima rucickama problem nemam, todle byly prvni ,ktery jsem nekde "vykrad" na google a ktery se me libily.
  16. chose: netusil jsem ze jde o znak jen US potapecu Potapec nejsem, tak omluv moji neznalost, vzdy sem myslel ze jde o mezinarodne uzanavane oznaceni. takze bud bez nej, nebo co to dat pod tu datumku? Treba nak podobne.
  17. Dovolil jsem si trovchu poupravit roonuv navrh tak jak by se zda prijatelnejsi i me,a bych mohl hodinky taky nekdy vzit na ruku a ne se na ne jen koukat jako na pekny lec pro me nenositelny kousek. Taky jsem pouzil znak potapeni dle decebala... je to rychlovka ale alespon navrh jak bych rad aby se tadle edice trochu "zlidstila" Zajimave by mozna bylo dat znak potapecu jako podklad pod datum.
  18. Super prace, akorat na me je cifernik moc agresivni a dle me se na nem totalne ztraci udaje. Osobne bych cifernik udelal svetly a na nem jen nekde malou namorni vlajku.
  19. Prispeju taky se svym skromnym nazorem. Jakmile jsem poprve na fotce uvidel tyhle Primky pro tygri letku, okamzite sem si rekl - "Tak tohle jsou snad prvni Primky, ktere bych si s radosti koupil". Hlavne me upoutal technokraticky tvar lunety a ladici cifernik, a to vse krasne odpichnute tygrovanou vterinovkou....v mych ocich parada. Pak moje oci zaostrily na pouzdro... jakoby k celku vubec nepatrilo. Oproti propracovane lunete mi pripada na pohled "levne" a az prilis strojarsky jednoduche. Tvar, jaky se hodil ke starym sportum, ktery tam doplnovala plastova luneta s potiskem, me zde prijde az nepatricny. Ale budiz, jde o jakysi odkaz na stare letecke primky a asi se i dobre obrabi. Diky pouzdru mi prijde i uzky remen, ovsem jsem si jisty, ze kdyby pouzdro nemelo ony ostre "rohy" a necinilo tak hodinky v miste stezejek siroke, remen by bohate postacil. A ani svetle prositi by opticky nevadilo. Jsem zvedav jak na ne sedne Primem slibovany ocelovy tah, treba on bude to prave a hodinky tak dostanou uplne jiny naboj. Takze co se tyka designu - shrnuto podtrzeno - pouzdro bych prezil, luneta, cifernik, rucicky - vse mi prijde pro me dokonale a presne vystihuje styl, ktery se me u hodinek libi. Takze Suru a Prime - skvela prace - gratuluju! No po prohlednuti, techto, pro me velmi zajimavych hodinek, na webu Eltonu, jsem pokracoval ve cteni dale a dostal se az dolu, kde je ukazana vizualizace "komercniho" modelu. Mnoho zajimavych aspektu z nich bylo oproti "leteckemu" modelu odebrano, navic vizualizace ukazuje jakousi svetlou verzi, nevim do jake miry je to omylem, nebo zda bude komercni verze opravdu v bezne stribrne barve. Dle me by to byla skoda. Shrnuto podtrzeno - komercni verze jsou stale pekne, lec uz pro me jaksi obycejne hodinky. Nakonec jsem zkusil kliknout na tlacitko objednat. Dle toho, jakou Prim u ustatnich modelu nasadil cenovou politiku, jsem ocekaval cenu cca 30-35tisic Kc za produkcni model, takze se priznam, ze uvedena cena 65 000Kc mi vyrazila dosti dech. Zvlaste u hodinek s levnou ETOu. Zajimalo by me pak, kolik bude stat novy Prim XL sport v automatu, ale vzhledem ke slusne cene Quartzove verze si troufam rict, ze se cena muze vysplhat mozna na dvojnasobek jeji ceny? Pak by blo zajimave hledat ony "malickosti", ktere ospravedlni rozdil v cene automatickych novych sportu XL a teto verze Pilot. Ale jak znamo spravnou cenu stanovuje nabidka a poptavka, takze pokud pan Prokop za tuhle cenu bude hodinky uspesne prodavat, pak neni k cene co namitnout, protoze je jen a jen volba zakazniku, zda si dany produkt za danou cenu koupi, nebo se poohlednou jinde.
  20. Tak me by samuraie taky nevadily, udeat to z cernejch... akorat mi pride ze prave k samuraium sedne ten cifernik tak jak je (vystouple indexy na chrom podklade, vzorek na ciferniku), jakejkoliv vyrabenej bude dle me vypadat prilis spartansky.
  21. Vsak vymyslete, to je jen dobre... ja jen doufam ze to bude v nakych decent barvach (ktere by treba oranzova vterinovka dokazala pekne vypichnout) a ne treba v pro me nenositelne zlute jako Prim Chronomag Igen LE. Samozrejme ze plongeur rucka neni nutna, ale ten design co hodlate vymyslet by mel sednout tvarove tak nejak k pojeti hodinek, takze jsem moc zvedav
  22. Ja jsem taky pro.. i pro oranzovou vterinovku. Zaroven by se me libila vlozka lunetym ktera by mela cernoy vypln a zvenku a zevnitr stribrny/bily krouzek, jako je to tady, akorat ze tam to pak odfrezovali http://www.suukko.com/ps/12h_bezel.jpg . Nebo udelat stribrny chapter ring, aby opticky oddelil lunetu od ciferniku, jako treba tady http://www.makedostudio.com/watches/seiko-.../BUCK_MOD_2.jpg
  23. Pokud se me bude design zamlouvat tak bych do toho sel. Mozna bych pozmenil u SKX007K trochu i design lunety, ale tam by asi byl problem s vyrobou - vygravirovani+vyplneni barvou jako to maji treba Marathon SAR.
  24. deekay

    SKX 173

    Tak ten se me taky hodne libi, na ebay semtam jdou moc hezky kousky za rozumny penize... mozna casem do sbirky
×
×
  • Vytvořit...