Přejít na obsah

D.M.hodinar

Členové_50
  • Příspěvky

    153
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

5 261 zobrazení profilu

D.M.hodinar's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Omlouvám se za "plevelení" ale prosím Vážené fanoušky Primek, pokud by se našel ochotný kolega, který by tento ciferník měl na prodej, případně celé hodinky,osazené tímto typem ciferníku, poprosil bych s dovolením o případnou cenovou nabídku. Moc děkuji za prostor a přeji spoustu skvostných kousků do Vašich sbírek.
  2. musím se přiznat, že tady jsem ve slepé uličce, proto se obracím o pomoc - stačí i jen dobrá fotka z podciferníku; to už vše podstatné napoví...... (snad )
  3. Dobrý den všem, dostal jsem se k zajímavé otázce a přiznám se, že neumím správně odpovědět ; jak přesně funkuje nastavování budíku na bicich čtvrtkách. K otázce mám tyto fotografie, kde není úplně jasné zda "doplnění" mechanismu nastavení buzení je funkční. Můžete někdo poradit či snad přidat foto?
  4. Zdravím, určitě minimálně vyčistit a promazat. Měl jsem tady HEUER VERONA stejný kalibr (cal.12) na opravě kvůli nefunkčnímu automatu (zanedbaná údržba) a problém byl v ložisku mezilehlého kola na můstku základny (výměna). V automatu jsou pouzdra pouze z barevných kovů, a bez údržby trpí. Tak "opatrně", určitě před každodenním nošením doporučuji tyto základní úkony nechat udělat.
  5. kdyby to nedopadlo, napište, pomohu Vám.
  6. ahoj, pokud nenarazíš na servis, pokusím se ti pomoct , jezdím i do Ova.
  7. jsou moc pěkný,...... že bych se postavil do řady,...
  8. Jasan, je to přeci jen fotka, ale mrknul jsem na zásoby a sedí to. Ale jsme jen lidé ... a tudíž, připouštím i omyl. Uvidíme s čím přijde Víťa.
  9. hm,..... to je zhruba cena hodinek (obecný kov), ale v korunách
  10. D.M.hodinar

    POMOC!!

    ahoj, mechano ví co píše, byl bych v klidu, totiž mimo šroubky jsou ještě všechny důležité prky jištěny osazovacími kolíky, ty nedovolí jakýkoli posun do stran.
  11. 2.3. jsem v Olomouci, do PV je to kousek, mužeme dát srázek někde na benzině a ja si to poměřím
  12. Možná ti pomůžu. Potřebuji tyto rozměry: velikost strojku (základny)pod ciferníkem, přesnou vzdálenost osy vteřinovky od středu minutové hřídele a vnitřní průměr rámečku(pro sklo), myslím tím jeho část nejblíž ke stroji. Pokud budeš mít změřeno a něco najdu, doladíme ručky.
  13. Jedna ručka je třeba na hradě BOUZOV, ale tam jdou hodiny na vteřinu přesně
  14. mám jich poměrně dost, zaplatíš si poštu a více v SZ.
×
×
  • Vytvořit...