Přejít na obsah

Pawlosss

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Pawlosss's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. http://www.stream.cz/video/154/424102-cesk...?word_id=212446 Tohle také stoji za to
  2. Se take pokusim trochu rozpovidat (rozepsat). Nebudu polemizovat nad tim co je pro hodinky dobre a co ne. Už bylo rečeno že pokud někdo ma finančne a psychicky na to aby se k drahym mechanikam choval jako k levnym tak prosim, opravit to pujde. Bez ohledu na zavadějici nazev vlakna, (jakekoliv dělani, nošeni je opotřebuje čili niči) by se zde měli psat zkušenosti. Ja mam takove že od utleho dětstvi jsem nosil mechaniky tenkrat Prim. Zkuste vysvětlit malemu klukovi že má na ruce mechaniky a až bude dělat nejakou bejkarnu ať si na ně dava bacha. Nikdo mi to nerikal, hodinky jsem z nostalgie po desitkach let vyndal ze stolu natahl a jeli. Také jsem jako kluk nosil Rakety po dědovi nelitostné zachazeni a taky nic. Jak na tom budou dnešni automaty si mužem rict za par let. Dnes jezdim motokros a tam nenosim nic vadilo by to mě a holkam asi také. To same pri sjezdu na kole (freeride) zkratka mam sporty pri kterych nepotrebuji čas a stejne by prekažel. Ale pri bežném nošeni to neřešim jako za mlada !
  3. Na mě to také pusobí uklidnujicim dojmem. A pak jsem si rikal, je to made in švycar težko dostupne čili zajimavé prdnu to sem. Jestli si rikate kde na to vzali ty s dredama na ulici tak jsem se dočetl že se par kusu prodalo levneji než zjistili že to takhle nejde. A par kusu se oběvilo na ebay s cenou kolem 160 000 !? Ted se pri nakupu podepisuje smlouva že ho nebudete prodavat a když jo tak zpět těm dvěma.
  4. Možna to znate možna ne, každopadně jestli to někomu z moderatoru bude vadit at' to klidně smáznou. A remcalkové ať remcaji. K tematu, hang drum je http://cs.wikipedia.org/wiki/Hang video Patral jsem o tom vice a koupit ho obnaši napsat dopis, čekat třeba rok, a doufat v odpověd. Pak vzit prachy a hurá na vylet oni ho totiž nepošlou.
  5. Pawlosss

    Longines

    No v podstate staci diky. Ale trebe proč je ten stred ciferniku tak hnedy a jako zasli, to se to tak delalo? A jestli nekdo nevi za kolik si je deda mohl v te dobe koupi.
  6. Dobry den, tak znovu ve spravne sekci. Potreboval bych poradit od zkušenych vše co budou vědet o techto hodinkach nenašel jsem na netu žadne podobne. Predem dekuji. Cifernik mi napsal ze Strojek je kalibr 17.25 se 17 kameny,což ani nevim co znamena. vyrobeny pry mezi lety 1913-1922. Jestli nekdo bude vedet vice.
  7. Dobry den potreboval bych poradit od zkusenych vse co budou vedet o techto hodinkach nenasel jsem na netu zadne podobne.
×
×
  • Vytvořit...