Přejít na obsah

Kočkodaan

Členové_50
  • Příspěvky

    94
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Kočkodaan

  1. Ahoj všem, sháním radu. Má někdo nejlépe vlastní zkušenost s koupí cibulí na : Florida, Kajmany, Cosumel, Jamaica ? Chtěl bych Rolex.... Díky za rady i případné tipy.
  2. Zdraví vás tu všechny, můžete mi někdo poradit?Nedávno někde v konverzaci byl odkaz na kluka tady z fora který má na prodej za slušný peníze pouzdra na automaty a myslím že měl i nejaké boxy na hodinky? Nemáte někdo na něj nějaký odkaz? dííííky
  3. JJ a to me na tom nejvic mrzi Na to by se dalo koukat cely den...
  4. No to je mazec!! Tak preji brzke uzdravení...
  5. Taky jsem se dnes chystal,ale u nas celi den pršelo.. ..
  6. Ja nedavno koupil od clena chronomagu nepouzite bryle Porche za pekny penize a jsem s nima maximalne spokojenej... A to jsem rozmazlenej z Rei Benu..
  7. Já bych se měl ukázat... Yamaha MT-01
  8. Taky to není můj šálek kávy,ale na pohled vypadá moc hezky !
  9. tak to me pobavilo,za vsim hledej hodinky....
  10. Ja znam jeste lepsi- pivo pred jizdou proste ne !! ??
  11. Ale jestly bych mohl doporucit tak asi nej pro mne RUM DIPLOMATICO
  12. Chutnal jsi tu IMPERII? Sice kurevsky draha ale LUXUS! Uz ji mam i doma...
  13. skuzte tohle ? http://radioo.cz/wplay.php?id=136
  14. Udelal jsi nejlepe co si mohl, vypada skvele.! Audi by si za ty prachy poridil peknou socku a kdo menil alespon jednou na passatu predni napravu ,pochopi ze tohle je jedina rozumna volba...
  15. A navic me tak napada - proc vsude jinde v evrope viz treba DE to jde ??? Kolik let uz to tam takle funguje a jde to?
  16. Mas pravdu v tom ze presne tohle : U nás se prostě nechytne většina za nos "ano, udělal jsem chybu, přijímám trest - je kamen urazu. Na druhou stranu podivej,tolerance je nulova a stejne se to deje! Sam jak pises s tim mas (bohuzel) vlastni zkusenost.
  17. Luxusní ty TH , spíš by mě zajímalo jestly se líbí i jemu...
  18. To doufám,nerad bych tě totiž zařadil mezi ty pro mě nepochopitelné lidi a jejich názory typu- šetření žárovek apd.
  19. Nechápu proč tady někdo řeší,že pokavad by se povolila mírná tolerance,tak toho bude někdo zneužívat? Vždyt přesne jak řekl ricous - každý by měl vědět, že pokud nadejchá, ponese si zodpovědnost a případně i patřičný trest. Takže pro ty kteří to chtějí povolit z podobného důvudu jak jsem popisoval,tak to rádi uvýtají a ty ostatní budou stejně tam kde jsou dnes,protože i to jedno malé pivo nadýchají... K těm světlům by mě to docela zajímalo, já dodnes myslel že je to pouze kladný přínos... ??
  20. Tak treba muj pripad.Zastavily me i pres to ze jsem si byl jist ze jsem nepil,jsem nadychal.Ze jsem na oddeleni stravil 5hodin a dalsi dve na krvi (asi nemohly vzbudit doktora) kterej pak byl i podle toho prijemnej!!! by me ani tolik nenasralo,jako to ze nez to pak vsechno proslo celou agendou,tak jsem byl MESIC A PUL !bez ridicaku,nez mi nakonec na prestupkove slavnoste oznamily - ze jsem opravdu nepil!!! Tak treba a mozna jen proto ja jsem alespon pro minimalni toleranci.
×
×
  • Vytvořit...