Přejít na obsah

kaliw124

Členové_50
  • Příspěvky

    495
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele kaliw124

  1. název tématu obsáhne i můj dotaz. kde v Praze sehnat hovězí pupek? v masně na mě buď koukají, jako kdybych si to vymyslel, nebo stojí jako "zajímavější" hovězí a pak nemá cenu kupovat. díky.
  2. prijde mi to jako cokoli, jen ne zrovna breitling. nemuzu si pomoci.
  3. kaliw124

    Novinky od Glycine

    to provedeni na natu budu sledovat kvuli ruckam. pekne.
  4. Jo, Harrington je proste klasika. To chapu. Ke kosili s kravatou i tricku. Baracutu vsak nemam, nebot full cena a to dulezitejsi - nektere modely (podle meho vetsina, kdyztak me opravte) nelze prat normalne v pracce. To bych nechtel.
  5. "ciwe", to je vlákno. teď mě z fleku napadají: 1) zeno diver professional 2: swiss, 2824 i kvarc, indexový ciferník, safír a keramická luneta dle výrobce http://www.zeno-watch.ch/en/collection/sport-professional-diver-2.html ještě minulý rok byly na ebay v různých verzích (s 2824) za tuším 500/600e 2)co tak třeba hranatější Alpina Diver 300, s cenou by neměl být problém ve světě http://www.alpina-watches.com/collection-seastrong/automatic-300-110.aspx?f=2&me=131
  6. Nemáte někdo zkušenost s lyzebrani.cz? Chtěl bych použité lyže, protože na moje "ježdění"(jsem spíš nelyžující lyžař ) to bohatě stačí, ale sortiment, co vidím na netu, mě spíše vede ke koupi nejlevnějších nových... Levné bazarovky i nové lyže nemají to, co bych rád zkusil. A tím je menší rádius při normální délce lyže, proto mě napadlo, zda se tam podívat. Daleko to není, ale tyhle mega akce... No, však to znáte, raději se nejdřív poptat.
  7. jo, cibule... vzdycky sem se tomu smal, jakej je to prezitek. trouba. velmi velmi volnou interpretaci ... docetl jsem se, ze v cibuli je nejaka dulezita latka, co se dava pro ty lecive ucinky prave do antibiotik. od te doby -pri bolesti v krku a pri nachlazeni, nedavam nic jineho. za dva tri dny dobry. teda je pryc ta bolest v krku. ta mi vadi vzdycky nejvice. pouze nastrouham a jim. pokud chci snist vetsi kus, tak to zabalim do platku syra s kecupem a ani to neni moc citit. pro jistotu to jim jen navecer a doma, abych neobtezoval okoli.
  8. ten matnej look "Ti" je super! tak by to na potapkach melo byt.
  9. Jdu to omrknout. Díky.
  10. Z čeho je to luneta? Vypadá to perfektně. Děkuji.
  11. Jak je to stará záležitost? Dnes to vyšlo na oceanictime a již jsou "sold out". Ještě vyměnit mercedesí ručky a je to. http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-Forty-Four-automatic-black-DLC,404.html edit2: Toto je správný odkaz, čímž je to vysvětlené. http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-44-automatic-black-DLC-matt,971.html
  12. pračku a navíc už tak z low-budgetu na pc. to je dvojté terno. ale je to potřeba, to se ví.
  13. Potvrzuji rychlé a seriozní jednání. Doporučuji. Díky.
  14. :whistling: Ta podobná cenová hladina, by asi už úplně podobná nebyla, ale jsou parádní. Moc se mi líbí i ten hadr se sponou.
  15. škoda, že ty starší budou chtít zpět.... mohl bys mít na každou ruku jedny.
  16. Aha, tak to by me, nevim proc, zrovna ted, nenapadlo. https://usautohistory.files.wordpress.com/2013/08/jeep_grand_wagoneer_9.jpg Supr, dik!
  17. dneska jsem nahodou narazil na reklamni foto a hrozne by me zajimalo, co to je za US (nejspis) povoz. https://ws2-media3.tchibo-content.de/newmedia/theming/b003906c6dcea853/00_intro__full__m-cluster-mood.jpg
  18. Potvrzuji slova výše napsaná. Perfektní komunikace, rychlá domluva. Mohu jedině doporučit. Děkuji.
  19. ty "vodovod"ni fotky jsou paradni. to chci taky umet.
  20. Sprchování a plavání nevyžaduje přímo dajvry, ale osobně to nepokouším. +Mýt se s hodinkama není pro mě, ale o mě nejde. Co nechat to datum z boku pouzdra?
  21. jsou opravdu zajimave a tenka luneta rulez!
  22. Není nějaké zákulisní info, že by se třeba chystaly nové forty-four? Ideálně v duchu o1, ve smyslu "bez inspirace"? Nevíte, vznikla nějaká limitka v tomto větším futrálu? Díky.
  23. To člověk pozná hned, že zas prší. eR vlákno nahoře... Zrovna dnešní titulek: "20 Jahre James Bond 007-Sponsoring präsentiert OMEGA Watches derzeit am Flughafen Zürich als Sonderausstellung." http://diveintowatches.com/2015/10/07/omega-bond-ist-am-flughafen-zurich-gelandet/ EDIT: pardon! NA JAK DLOUHO jsem četl JAK DLOUHO.
  24. """FANtomas od seika""" :clap: je dobra volba. Cena +-, jak ji zminujes pri objednani vice kusu, je na jinych webech dostupna i pro jeden kus. Jeckova i Kackova verze.
×
×
  • Vytvořit...