Přejít na obsah

baza

Členové_50
  • Příspěvky

    2 357
  • Registrace

Vše od uživatele baza

  1. Prodám hodinky IWC Big Pilot 43 Ref: IW329301 Hodinky byly pořízeny v červnu 2021, záruka platí do 21/06/2029. Hodinky málo nošené, velmi pěkný stav. Kompletní balení - papírová krabice, cestovní pouzdro, návod, karta. Jen prodej, bez výměn. Preferuji osobní předání Šumperk, Olomouc. Cena: 159.000,- Kč https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/iwc-big-pilot-s-watch-43-mm-iw329301
  2. baza

    K: OMEGA Railmaster

    Kdyby náhodou...
  3. baza

    OMEGA X SWATCH

    Jsou opravdu holčičí...
  4. Ony ty sporty asi nejsou nástupce, ale souběžný model. Koupil jsem si je, protože vypadají víc jako normální hodinky, jsou menší a decentnější. Jsou vlastně míň "sport", i když se tak jmenují.
  5. A co ti brání koupit je jinde?
  6. Nabíječku jsem zatím nepotřeboval (baterie stále nad 90%). Dokoupil jsem textilní řemínek, silikonový neskutečně přitahuje vlákna a nepořádek.
  7. Celý ciferník je plastický, nápis je myslím natištěný.
  8. No jo, tak jedině počkat na ty DJ. Těch pár měsíců uteče jako voda.
  9. Prodám hnědý řemínek EULUX z broušeného aligátora, velikost 22/20. Nový, pouze vyzkoušený. Koupený zde: https://www.strapshop.cz/eulit-exoticka-kuze/eulux-kaiman-nubuck Cena včetně pošty: 1.950,- Kč
  10. Tak ode dneška si hraju s T-TOUCH Sport, hned po spárování s iPhonem proběhla aktualizace firmware, postupně zkouším funkce. Například jsem požádal manželku o zaslání SMS kvůli zkoušce notifikací:
  11. Všiml jsem si, že někteří tady ještě nemají na kafe ten správný hrnek. Já ho mám.
×
×
  • Vytvořit...