Přejít na obsah

kuncák7

Členové_50
  • Příspěvky

    18 330
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli kuncák7

  • Datum narození 9.10.1973

Contact Methods

  • MSN
    kuncak7@serznam.cz
  • Website URL
    608315542

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    jídlo, sport, ženský-časem se pořádí koníčků mění

Návštěvy profilu

35 582 zobrazení profilu

kuncák7's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Celej zapas jakoby nam stačila plichta, bez napadu, nahrávky, zajmu. A nakonec máme prd. Cesta do Prahy bude zas o ničem.
  2. Nahoru. Výměna, případně prodej stále platí.
  3. No, u ty poslední vety ti uplne nevim, nejsem si jist ( je u mámy o tři baráky vedle, takže mi nekouka pres rameno, snad ).
  4. Hm, tak tohle bych si doma říct nedovolil a asi ani nepomyslel ( a to ma 165 cm a 50 kg ). Ještě bych rad viděl aspoň letošní finále
  5. Nic si z toho nedělej, ja poctive koukal celej zápas a tesne před golem se vrátila manželka z nákupu a nehtů a ja vynasel z auta veci.
  6. Tajne doufám, že u toho budu osobne ;-).
  7. Neboj, i nezaujatýho ( teda trochu ), jako slávista jsem vyskočil metr vysoko a blaženě se tlemil hoodně dlouho.
  8. Výsledek dobrej. Jen doufám, že do neděle se ta vaše marodka zázračně nevyprázdní a výsledek bude taky cajk
  9. Hm, me by to ze začátku vyhodnotilo jako tesne po doběhu maratonu (starej tlustoch bez treninku) a pak klinická smrt.
  10. Člověče, cokoliv, co se týče zubu me desi. Věkem se to horší a to musim zaklepat, nejakej zakrok- plomba, mam v průměru jednou za 7- 8 let. Proste spatne nesu i hloupou preventivku a to mam tichou domluvu se svou zubarkou, ze chodím jednou za rok ( zubarka teda brbla, ale jelikož mě zna uz skoro 35 let, tak to akceptuje :-). Ted mam obavu, ze to bude horší ( pro většinu z vás banalita ), čekám na telefon jak dopadl hloubkovej rtg ( normální klasika- bez kazu ), ale ta upadla dvojka bude oříšek. A ne, nechci bejt zajímavější, jen se diky tomuhle psaní snažím odreagovat a prehlusit ty zvuky z ordinace.
  11. V noci jsem se nevyspal, ráno nesnidal, jsem nervozni jako prase. Holt dnes je ten velký den- jdu k zubaři. S věkem zjišťuji, že je to horší a horší.
  12. Zavan čerstvého vzduchu :-). Upřímně nevím zda gratulovat nebo kondolovat. At se jim daří.
  13. Zdravím, koupil jsem je, vyzkoušel a zjistil, že prostě nesplňují zase to, co chci po pracovkách - stopky po hodině přepnou z přesnosti 1/100 na 1/1 a mě to vytáčí do nepříčetnosti. Tak bych zkusil vyměnit za něco v anadigi a stopkama na 24 hod v přesnosti měření 1/100. Hodinky jsou to pecka, titanové provedení na ruce jsou vidět, ale necítíš je, stav až na lunetu slušnej, safír bez poskvrny, wr 100, dotykáč funguje jak má- bezvadně, ale ty stopky. Mám jen hodinky a článek navíc, předám je v cestovním pouzdérku. Co za ně? Asi nějaká casia, nejlépe solár. Prosím případně SZ, předání Praha či Libochovice a okolí.
  14. Ze nechávám pozdravovat toho Ramba z Toyoty v Liberci, co dotahoval šrouby na kolech u našeho Aurise. Momentový klic mu nic neříká, cit taky ne. Diky nemu jsem mel dnes 2 hodiny práce navíc.
×
×
  • Vytvořit...