Přejít na obsah

kuncák7

Členové_50
  • Příspěvky

    18 313
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli kuncák7

  • Datum narození 9.10.1973

Contact Methods

  • MSN
    kuncak7@serznam.cz
  • Website URL
    608315542

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    jídlo, sport, ženský-časem se pořádí koníčků mění

Návštěvy profilu

35 548 zobrazení profilu

kuncák7's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Tak Cheza uz si zase maze Kometu na chleba.
  2. Priznam se, ze bych radši zdech celej a probudil se do bezbolestne hotového. Ale když si při vstupu vzpomenu, zkusím se optat.
  3. Jo, to určitě. Já bych potřeboval asi nějakou celkovou umrtvovačku i na obyčejnou kontrolu. I když mi většinou nic nedělaj, jsem podělanej až za ušima. Doma se mi všichni smějou, ale já se bojím ale i té injekce, to je pak špatný.
  4. Jděte fakt do hajzlu s těma historkama o zubech - jdu s tím svým ulomeným 11.4. a už ted se klepu strachy. Fakt mi tu pomáháte se bát míň.
  5. Mimochodem, Sadek malem do huby dostal i od Tvrdika a to, ac je to hajzl, blb a krivak ( a to jsem rodilej slávista až za hrob), na druhou stranu diplomat a co se týče fyzického násilí- pacifista. Takže obrázek si muze udělat kazdej sam. Radu znam osobne, dokonce me chvíli i trenoval, uplne jeho fanda nejsem, ale fotbalu rozumí a holt dnešní, zde zminovana pripo......a doba holt neni nejen pro něj, ale i pro dost z nás ( me nevyjímaje).
  6. Zcela na rovinu? Přijde mi to normální. Jestli jsi někdy sportoval, tak vis, ze ti občas něco ulitne a tyhle rádoby korektní reci patří možná k šachu, ale ne ke kontaktním sportům. Navíc je hloupe, kdyz si pak přečteš, ze v hokejovém play- Off castuje protihrac cilene hráče Madarem a chlubi se tim. Tyhle ubrecenci, co tohle siri, jsou mor všeho, navíc tenhle blb si ani nevidi do pusy, opakovane.
  7. Tak urco, žádnej strom neroste do nebe a plukovník je slušná šarže, ale jsou i vyšší:-)))
  8. Tak to je pravda, na druhou stranu- osobne mam radši lidi, co to řeknou pekne z očí do očí, než co se tvarej jako kamarádi a pomluvej te za rohem. Mluvil, jak mu zobák narostl. Jo, a ten cajzek z Brna je určitě c...n, takže nekecal :-).
  9. Me osobne taky ne, ale tohle si nezasloužil. Holt doba si to zada. Rozvali se na chatě a bude rozdávat moudra tam, vek uz na to má. Jako trenér držel Jablonec a i ta Dukla vypadá ted slusne, to mu nikdo nevezme.
  10. Trochu z jiného soudku, ale smutný to je - Bída slovenských klubů má důsledek. V Lize mistrů je nahradí polský šampión - iDNES.cz
  11. Wolowe, moc mi nepomáhate. Vůbec to neboli, ale pak bude.
  12. Musel bych vidět puvodni zábor, tam to bude ze zóny vyjmuty. Pokutu bys dostat mohl. Bud trochu paranoik a fot si to. Když nic, budeš mít něco v ruce. Kdyztak mi hod lokaci do sz, zítra kouknu.
  13. Hm, momentálně jděte s jídlem do pryč, vymstila se mi má obliba teplého pečiva, právě jsem vyplivl velkej kus zubu, sakra. Jak já se tý zubařky bojím a týhle bolesti obzvlášť. Cimrman měl pravdu - zuby, pohroma huby.
  14. Na mytí rukou či když tě venku chytne déšt, tak se trocha té wr jistě hodí, nemusí se to mlžit. Na jiných forech se odlepování sklíčka poměrně řešilo, ale jak jsem psal, měl jsem je a u žádných jsem to nepozoroval.
×
×
  • Vytvořit...