Přejít na obsah

S.hort.Y

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • ICQ
    236-653-324
  • Jabber
    S.hort.Y@njs.netlab.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Haná

S.hort.Y's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Poslal jsem jí asi desatery hodinky a nejvíc se jí líbí Citizen EQ0540-57A. Co říkáte?
  2. Co řada Sheen od Casia? Brát/nebrát? Používají stejný střeva, jako jiná Casia? A jak to je u Casia s kamínky? Hodinky, co měla přítelka doteď, měly kamínky a vypadávaly jak na běžícím páse.. Je to všude problém nebo to byl jen neduh těchto hodinek?
  3. Hamilton jsou pánské.. A hlavně velké.. Včera jsme zkoušeli na ruku dát ty Boccia Titanium v jednom klenotnictví a to je ideální velikost.. Větší určitě ne, takže 33 mm velikost..
  4. Takže Citizen, Seiko, Casio a nic jinýho v této cenové hladině nebrat, j? Já bych jí rád koupil hodinky za 10, 15k, ale na to nemám a v dohledné asi ani mít nebudu.. :-/ Za 3, 4 roky se můžou koupit další, tentokrát už opravdu hodinky.. :-)
  5. Ty Festiny jsem poslal jen abyste viděli, co se jí vzhledově líbí, víte jak - obrázek řekne více než tisíc slov. :-) Co říkáte na Pulsar PH7267X1, popř. Boccia Titanium 3189-01 Pulsar: Boccia: Další tipy budu přidávat, tohle jsem teď tak v rychlosti našel. Pulsarky sice nemají minuty, ale přítelka tak přes rameno říkala, že zrovna u těchto by jí to až tolik nevadilo.
  6. Ahoj, chci přítelkyni k Vánocům koupit hodinky. Starat se o věci umí, takže nechci kupovat gumový vietnamky za 300,-, ale už něco lepšího. Požadavky Obvod zápěstí má 16 cm, takže menší ciferníkLíbili by se mi celokovové, jí takyUrčitě na baterku (kdo to má furt natahovat? :-/ - jednou jí ukážu, co znamená mít hodinky :-) )Ručičkové, vč. vteřinovkySvětlý ciferník, musí mít označeny i jednotlivé minuty (občas v labině dělá něco časově omezeného)Rád se vlezu do 3000,- Kč, ale pokud mi uhranou, tak asi nějak utáhnu i 6000,- Kč, přesto, prvotní tipy prosím kolem těch 3000,- :-)Co se sama tak v rychlosti dívala, tak se jí líbily Festina 16689/1, mně se ale zdají docela velký, nevím, jak moc se dívala i na velikost
  7. Ještě jednou všem děkuji! A pro info: původně jsem si objednal tyhle: odkazz (16285-9), ale v tom e-shopu, ze kt. jsem to chtěl je nakonec neměli, tak mi nabídli slevu na jiné hodinky, kt. si vyberu.. Takže nakonec to jsou tyhle: odkaz (16290-8).. ;-)
  8. Ty Vostoky taky vyjdou draze.. Vybral bych si tyhle: Vostok Každopádně v týdnu (jestli stihnu odevzdat do školy všechno tak, jak to mám v plánu) obejdu klenotnictví apod. u nás a omrknu, jak mi který sedí na ruce. ;-) EDIT: Doplnění poslední věty.. :-)
  9. promin, jsem na mobilu a te adresy jsem si nevsiml.. Kazdopadne dik..
  10. Diky za rady.. Ty Certiny jsou pekny, ale je to o vic nez 50% vyssi cena.. Coz fakt dohromady nedam.. :-( Muzete mi ale prispet.. :-D Ten Lemans je dobrej vyrobce, jo? A ty posledni, co sem daval Diamondking, je na ne odkaz? ;-)
  11. Festina: (ty jsou asi zatím favorizované) Festina 1Festina 2Seiko: Seiko Jacques Lemans(ano/ne?) JL1Prim(na ty bych byl zase hrdý :-) ): Prim1Prim2(tyhle jsou ve zlatém provedení, já nosím stříbro, tak ty asi ne) Prim3 Tak povídejte.. :-D A ten eBay.. Já nevím, fakt se mi do toho nechce.. Každopádně zatím díky všem za rady.. ;-) A o těch Festinách vím, že jsou sportovní, ale mně se líbí a k tomu obleku to není tak daleko od věci.. :-) EDIT: upraveny odkazy
  12. Chtěl bych něco míň sportovního.. Budou na denní nošení, ale občas na sebe hodím i oblek, tak ať jsou víc ,,do společnosti".. Zkuste mi semka hodit pár kvalitnějších výrobců (Festina apod.), já se po nich mrknu, hodím semka odkazy, které se mi líbí vzhled/cena, a vy mi poradíte, které z nich.. :-D Jo?? ;-)
  13. Zdravím všechny zde, na fóru! Dnes jsem se procházel po jednom ze škaredých obchodních center kazící pocit z naší krásné Olomouce a v jednom klenotnictví jsem narazil na výše zmíněné hodinky. Mají je tam v akci za cca 2 600,- což není tak špatná cena.. Ale co jsem tady na fóru četl, tak Fossil nepatří mezi nej výrobce.. Každopádně líbí se mi a jelikož mám za 2 týdny narozeniny, tak jsem si řekl, že si udělám radost.. Mé nynější hodinky (http://www.casio-hodinky.cz/casio-collection-ws-300-1bvsef.html) jsem si koupil před cca 4 lety a od té doby jsem trochu dospěl a sportovní styl není nic pro mě.. Navíc když se nudím, tak si motám kolečkem pro nastavení času (samozřejmě ,,deaktivovaným"), tak by nebylo špatný mít z toho nějaký užitek.. ;-) Víte o nějakých pěkných alternativách (snad se renomovanější výrobci neurazí), které jsou do 3 000,-?? Mé příjmy a výdaje jsou omezeny mou studentskou brigádou, takže v nejbližší době jsou pro mě dražší nepřijatelné.. Sečteno a podtrženo: hodinky do 3 000,-Analogové, nejlépe s datem (nechci kombi analog+digi)Quartz nevadí, ale radši bych mechanické (říkám to dobře?)Díky :-)
×
×
  • Vytvořit...