Přejít na obsah

Augustus

Členové
  • Příspěvky

    19
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Augustus

  • Datum narození 17.12.1982

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno / Praha / Chrudim

Augustus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Chtěl jsem udělat přítelkyni radost a koupit jí k Vánocům bílou verzi diversek Christopher Ward Kingfisher Splash, ale bohužel jsem se rozhoupal pozdě a jsou již vyprodané, tak se chci zeptat, jestli by mi někdo neporadil nějkaou adekvátní náhradu s podobným vzhledem a podobonou cenovou relací. Za případné odpovědi předem děkuji.
  2. Taky jsem si tu nedávno jako začátečník kupoval nové hodinky a taky jsem právě chtěl něco, co by mě zaujalo už na první pohled. Pokud koukám na tvoje kritéria, mohly by pro tebe být ty pravé Victorinox Swiss Army, které jsem jako tip uváděl už na jiném místě tohohle fóra, měly by být opravdu kvalitní, mě osobně se hodně líbí a cena by taky zhruba odpovídala: http://forum.chronom...nox-swiss-army/
  3. A co tyhle automaty Victorinox Swiss Army, jsou vodotěsné do 100m, mají safírové sklíčko, spolehlivý strojek ETA 2824 a kvalitní kovový tah. A hlavně jsou teď tady na fóru v sekci Prodej za hodně dobrou cenu: http://forum.chronom...nox-swiss-army/
  4. O pár příspěvků níže se tu řeší něco podobného, tj. pěkné dámské hodinky, které hlavně musejí být RŮŽOVÉ a ty Zodiac Ladies Seadragon se mi vzhledem k požadovaným kritériím zdají idelání: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31409-zodiac-ladies-seadragon/ Akorát to teda nejsou automaty, ale podle mě do 5 tisíc rozumné růžové automaty nepořídíš a nabíc babička spíš docení bezúdržbový quarz. Pokud ale trváš na automatech, tak budeš muset hledat dál, každopádně jako první návrh to myslím není špatné.
  5. Díky za informaci, dost se mi potí ruka a tak budu určitě za nedlouho řešit nový kožený řemínek, proto se hodí vědět, na koho se obrátit.
  6. No já chtěl původně tu černo/stříbrnou variantu, ta mi přišla taková nejuniverzálnější. Ale je fakt, že v kombinaci s tím hnědým řemínkem ta zlatá vypadá opravdu dobře a nevšedně. Ono nevypadá špatně ani ta bílo/modrá varianta, ta by zase dobře vynikla s kovovým tahem a jak tady někdo na fóru psal, bílá hodinky opticky zvětšuje. Nejlepší by bylo zajet se na ně podívat přímo do Chronoshopu a až tam si vybrat, protože kupovat něco jenom podle fotek je dost zrádné, v reálu to potom může vypadat úplně jinak.
  7. Taky jsem chtěl přesně tyhle hodinky kupovat, ale nakonec jsem skončil u Louis Erard Heritage, čehož rozhodně nelituji. Nicméně sám si pohrávám s myšlenkou pořídit si je výhledově jako druhé hodinky, přesně jako píšeš ty. Mě osobně se líbí nejvíc ta hnědá verze, nicméně i s tou zlatou vypadají taky hodně dobře, takže nevidím důvod, proč do nich časem nejít. I když třeba mezitím narazím v sekci prodej na nějaké, kterým dám nakonec přednost, podobně jako tomu bylo teď.
  8. Nedávno jsem si taky díky tomuhle fóru pořídil nové hodinky za dobré peníze, ale vzhledem k tomu, že jsem začátečník, neodvážil bych se kupovat něco přes Aukro či eBay, zvlášť pokud je cena takhle podezřele nízká. Osobně bych se raději poohlédl v sekci Prodej tady na fóru, dá se tam narazit na opravdu zajímavé kousky za super cenu, např. tyhle se mi líbí a jsou za dobré peníze: http://forum.chronom...nox-swiss-army/
  9. Taky jsem spíš na tu přírodu, konkrétně většina mých tapet pochází z měsíčních kolekcí Webshots Premium.
  10. No zrovna díky tvému příspěvku jsem na ně poprvé narazil, ale taky jsem původně myslel, že budu vybírat daleko déle. Ze začátku jsem se spíš klonil k tomu koupit nějaké v klasickém obchodě. Pak jsem si ale řekl, že to risknu, když se mi fakt líbí, než mi je někdo vyfoukne a vyplatilo se. Každopádně jak sám píšeš, pěkných hodinek se tu nabízí spousta a pořád se to mění, takže se nebojím, že by si dříve či později každý nevybral. Také budu nadále sledovat, co nového se objeví v nabídce a pokud mě některé opravdu zaujmou, pořídím jim ještě jednoho bratříčka.
  11. Tak jsem se právě stal novopečeným majitelem Louis Erard Heritage a jsem z nich vážně nadšený, v reálu vypadají ještě daleko lépe, než na fotkách, navíc to jsou opravdové švýcarské automaty. Tak všem moc děkuji za cenné rady a hlavně bych chtěl touto formou ještě jednou poděkovat uživateli NIGHTinGALE za jeho vstřícnost a profesionalitu při prodeji. Každopádně mám nadále v plánu zůstat tomuhle fóru věrný a pořídit jim v dohledné době nějakého bratříčka, jako má člověk dvě ruce a nohy, tak by měl mít taky minimálně dvoje hodinky.
  12. Je to vážně dilema, nejraději bych vzal Archimede i Erardy a jedny nosil k obleku a druhé normálně, ale to je přesně to, kde jsem zatím nechtěl skončit, i když časem to tak stejně nejspíš dopadně. Každopádně ty bílo/modré Archimede Arcadia vypadají taky nádherně, původně jsem zvažoval jenom černo/stříbrnou variantu, ale tahle se mi daleko víc líbí v kombinaci s kovovým tahem. A i ty Stowa Antea se mi moc líbí, takže už teď si jsem jistý, že cokoliv koupím, stejně to bude jenom dočasné řešení, než zase narazím na něco nového. Ještě, že tu je ta sekce bazar, kde se dají nadbytečné kousky zase prodat.
  13. Pilot Chrono už je opravdu trochu mimo cenový limit, ale dobře vypadá i řada Arcadia a tam bych se dokonce vešel i do 10 tisíc. Ale zase se nechci nějak unáhlit, abych toho potom nelitoval. A můžu se ještě zeptat na názor na ty Louis Erard, jestli by se vyplatilo do toho jít? Jinak s tou cenou je to fakt, původně jsem chtěl koupit něco do 5-10 tisíc, teď už jsem na 15 a kdo ví, kde se to nakonec zastaví. Ale zase budou to moje první pořádné hodinky, tak bych měl začít s něčím levnějším, aby byl časem důvod to upgradovat. Kamarád takhle dostal jako první hodinky Breitling za 100 tisíc a to už potom není moc důvod pořizovat něco lepšího, navíc si jich ani nemůže tolik vážit, když předtím nic jiného neměl.
  14. Proto jsem si právě dal ten cenový limit, ale taky mám pocit, že je to jenom dočasné řešení. Na ChronoShop jsem už koukal a mají tam právě ty Archimede, co bych chtěl, takže si tam asi v dohledné době udělám z Brna výlet, abych si je prohlédl na vlastní oči. Ještě se chci zeptat, jak je to s tou podmínkou 50 příspěvků, abych mohl nakupovat? Chápu smysl toho omezení, ale nerad bych sem psal zbytečné příspěvky jenom proto, aby se mi to odemklo.
×
×
  • Vytvořit...