Přejít na obsah

kutilprim

Členové_50
  • Příspěvky

    468
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele kutilprim

  1. Tak to bohužel nevím, chce to sledovat Aukro a čekat. Normálně se tam prodávaj tak v rozmezí 500 až 1000 Kč včetně krabičky. Já ji koupil bez krabice a s nekompletním příslušenstvím ,ale zatím jsem s tím neměl problém.
  2. Je to dobrá věc já si ji koupil na Aukru za 300 Kč a nelituju toho.
  3. Momentálně mám strojek někde zašantročenej v krabici s díly. Nějaká kolečka jsem tam už zkoušel, ale neseděly. Strojek má trochu jiný poměr zoubků, než bylo obvyklé. Zkusím ho najít a hodit sem pár fotek.
  4. Paráda, a pak, že roskopfky nemaj skoro žádný kameny. Já mám někde doma vrak strojku taky s kameny, ale nedal jsem ho dohromady, chybí mi ozubené kolečko. Sehnal jsem ho rozebraný v krabičce ještě s dalším " bordelem ".
  5. Tak už vím proč jsem u jedněch roskopfek nemohl najít čím se štelujou ručičky
  6. ) Taky pěkný kousek, škoda toho ciferníku. Zatím jsem ještě neviděl tuhle barevnou kombinaci ciferníku s tímto logem. No, ale já toho ještě neviděl.
  7. Taky pěkný kousek, škoda toho ciferníku. Zatím jsem ještě neviděl tuhle barevnou kombinaci ciferníku s tímto logem. No, ale já toho ještě neviděl.
  8. Sice to do tohohle vlákna moc nepatří, ale nebylo by foto ? Já takový strojek ještě neviděl.
  9. Krásná sbírka, prostě nádhera. A všechny kousky v super stavu.
  10. Já si zkusím trochu zavěštit . Strojek s cylindrickým krokem, plášť zlato 14 K vnitřní plášť obecný kov. Cena hodinek se rovná váze zlata. Tak co trefil jsem to ?
  11. Tak ode mě velká gratulace , teď je to ono. S touhle korunkou to už opravdu nemá chybu. Prostě paráda, tak ať ti dělají radost .
  12. kutilprim

    Alpina

    Gratuluji ke krásným hodinkám, vítej mezi chnonopacienty . Odhaduju, že oblík, který tam byl původně, vypadal asi podobně jako tento.
  13. Vypadají nádherně , taky bych se přiklonil k výměně korunky za kulatou, tedy pokud ji seženeš. Ono sehnat kulatou zlacenou korunku a ve správném rozměru, může být docela problém.
  14. Kdysi jsem měl podobnej nápad s PS2, chtěl jsem je utopit v písníku a za rok je vylovit
  15. Tak za 500 by to šlo, ale odhaduju, že se prodaj mnohem dráž. Podobnou skládačku jsem už seldoval a prodalo se to za nekřesťanských 2375 Kč http://aukro.cz/prim...2616110885.html
  16. Možná se to tu už probíralo, ale já jsem tu už delší dobu nebyl a nechce se mi pročítat celé vlákno. Takže otázka zní: CO ŘÍKÁTE NA STÁLE VÍCE MNOŽÍCÍ SE PS1 S REPLIKOVANEJMA CIFRAMA, RUČIČKAMA A LUNETOU A VŠE V OJETÉM POUZDŘE VIZ TŘEBA ZDE : http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-1-i2639803582.html Mě to připadá jako švindl na nezkušené začátečníky, kteří si chtěj udělat radost nějakejma raritníma primkama a koupěj si s prominutím slátaninu.
  17. Tak jsem prošel zásoby dílů co mám, ale stejné kolečko jsem nenašel . Když seděl průměr, tak zas neseděl počet zubů a tak podobně.
  18. Pěkné kousky . To kolečko bych možná taky našel, možná i vrak strojku.
  19. Já si dělám podobnou sbírku, ale roskopfky v tomto provedení jsou docela drahé oproti běžným typům. Proto kupuju jen hodinky v rozsahu mých finančních možností, takže většinou poškozené a nefunkční. Do budoucna plánuju jejich opravu. Nejčastějším problémem je absence skel, rámečků a také poškozené ciferníky.
  20. To je v pohodě, takhle je to lepší, než před tím.
  21. Pěkné hodinky , ty Movado mají krásný strojek, určitě jdou i přesně. Taky něco přidám, jenom si musím udělat čas a něco vyfotit.
×
×
  • Vytvořit...