Přejít na obsah

siki

Členové_50
  • Příspěvky

    284
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele siki

  1. Právě teď, siki napsal:

    Známý řeší koupi známky na CNG za 750? Má oktavii naftu. V budoucnu už to nepůjde,neboť se to má propojit s nějakým registrem, kde po zadání RZ se ti automaticky výplní požadovaná znamka pro palivo auta. Taky jsem na tom uvažoval,ale nemám koulemi. Při policejní lustrací a následné kontrole se ukáže akorát,že vozidlo má zaplacenou platny dálniční kupóny. Z toho nelze dovodit ale jakým. Ale jak říkám brzo by se už to melo sparovat s technickém a tím pádem palivem jaké auto skutečně používá.

    Prostě a jasně pokud tě zastaví policajt,uvidí jen že máš kupón uchráněny, ale už neví jestli na naftu 2300 nebo zvýhodněné CNG 750?

  2. Známý řeší koupi známky na CNG za 750? Má oktavii naftu. V budoucnu už to nepůjde,neboť se to má propojit s nějakým registrem, kde po zadání RZ se ti automaticky výplní požadovaná znamka pro palivo auta. Taky jsem na tom uvažoval,ale nemám koulemi. Při policejní lustrací a následné kontrole se ukáže akorát,že vozidlo má zaplacenou platny dálniční kupóny. Z toho nelze dovodit ale jakým. Ale jak říkám brzo by se už to melo sparovat s technickém a tím pádem palivem jaké auto skutečně používá.

  3. Zdravím, cca dva týdny zpátky jsem si všimnul, že se mi v pupiku udělala taková bulka, velikosti větší fazole, předtím jsem měl pupek normálně vtaženy dovnitř, důlek. Teď je tam ta bulka,měkká na pohmat a taky jsem tam měl jizvu po dřívější laparoskopické operaci, na kraji pupku, jizva mi teď připadá jako by posunuta, rozrušená nebo jak to popsat. Netušite co by to mohlo být? Nesetkali jste se s tím někdo?

  4. Potvrzuju, minimálně 3 týdny dám pokazde. Zapnuté notifikace a nonstop měření tepu že zápěstí. Samozřejmě zapneš GPS a výdrž se rapidně sníží. Solár na výdrž nemá téměř skoro vliv jsem vypozoroval, kdyby sis hodinky do úsporného režimu, tzn. Pouze zobrazení hodin a kroku, bez připojení k mobilu, pak se solarem přes jaro léto, kdy jsou hodinky občas vystaveny slunci je výdrž téměř neomezená. Ale z hodinek máš jen "hloupé" digi

×
×
  • Vytvořit...