Přejít na obsah

morpheus

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bolda.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

morpheus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. diky za rychlou odpoved, jde o casio edifice. Delaji to na pockani?
  2. Zdravim, Prosim o doporuceni na firmu, kde mi vymeni baterku v hodinkach vcetne nasledneho testu na vodotesnost. Nejlepe Most, Chomutov, Teplice a okoli... Dekuji za jakoukoli radu ;-)
  3. Díky všem za reakce. V týdnu se snad dostanu do centra, tak proběhnu obchody a pak sem hodím výsledek. Ještě jednou díky všem.
  4. Zdravím, Pořídil jsem provizorně casio edifice EF-527D 1AV viz ilustrační obrázek. Líbil by se mi na nich kožený řemen s překlápěcí sponou. Hodí se na tento typ hodinek kůže? Jakou a kde vybrat (nejlepe v kamenném obchodě Praha a okolí)? Z mého laického pohledu se mi líbí např. Steinhart viz. obr. Ale nevím jestli není "prasečina" dávat na casio řemen steinhart. Doufam že mne tu neukamenujete za stupidní dotazy. Je to na přechodnou dobu než pořídím pořádné hodiny. Forum pročítám zhruba měsíc a snažím se zorientovat co do budoucna pořídit. dikes za všechny reakce.
  5. Asi to není ten správný šálek pro místní guru, nicméně koupil jsem je minulý tyden a jsem prozatím spokojen. Tedy abych to upřesnil, koupil jsem je jako provizorní hodinky, než skočím do nějakých automatů, takže od nich žádný zázrak neočekávám, ale myslím že to není špatná volba. Akorát bych je chtěl dát na kůži.
×
×
  • Vytvořit...