Přejít na obsah

RastikRastik62

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli RastikRastik62

  • Datum narození 4.10.1980

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

RastikRastik62's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím, objavil som s manželkou v jednom klenotníctve model LC1087-SD502-160. Cena na visačke bola 2070 ?. Nová cena na rok 2013 je 2990 ?. Je možné aby bol taký rozdiel v cene_? Viem že uvedené hodinky sú Quartz, čo je nic moc oproti mojím Omega De-Ville s 8500 ale ona to berie ako krásny šperk a veľmi sa jej páčia. Pokiaľ by tam bol dáky ale keramický strojček tak viem že niečo aj vydržia.. Chcem vedieť váš názor. Ďakujem.
  2. ..po dlhom čase a váhaní sú tu moje prvé hodinky..dostal som ich do mojej milovanej manželky k 30tke no vlastne sú to moje druhé, prvé som mal ako dieťa naťahovacie Primky.. Presnosť majú asi +1s za deň.. presne som to nemeral..
  3. A ješte tyhle bych koupil.. jsou nádherné.. http://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watches/master-control/master-reserve-de-marche je na ne cena 4500,- EUR, jenže tenhle model se dela už více než 10 let.. tak ja nevim..
  4. Taky uvažuju nad nimi už delší dobu.. chci tyhle, už sem si je skoušel.. jak jsou přesný_?? myslim odchylku za den.. http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/aqua-terra-mid-size-chronometer/23113392102001
  5. Zdravim, sem tu nováček a chci se zeptat jestli tyhle hodinky http://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watches/master-control/master-grande-ultra-thin mají inhouse strojek, a také či je přesný jako Omega 8500..
  6. Mne sa prave zdaju nadcasove a maju aj spominany C.O.S.C. ..na obrazku su 8RS.. Omegy DeVille mi pripadaju pre starych panov do obleku..
  7. Zdravim, sem tu novacek. Chi koupit Grand Carrera Calibre 6 RS - hnedý ciferník, hnedá kuže. Chci poradit jestli to jsou dobré hodinky, a jestli nekdo ví, či v té cenové kategorii se dá neco lepší koupit. Mám na ne slevu 20%. Je tam asi ETA ale nevím jaká a jestli nejsou treba lepší za tu cenu nejaké ty Omegy. Mel sem predtým vybrané Link Calibre 6 ale když sem videl tyhle s kuži tak neni o cem. Mam totiž problem, že jsem hodne hubeny a nemuzu mit neco vetšiho jak 40mm. Diki za odpoved.
  8. Zdravim, sem tu novacek. Chi koupit Grand Carrera Calibre 6 RS - hnedý ciferník, hnedá kuže. Chci poradit jestli to jsou dobré hodinky, a jestli nekdo ví, či v té cenové kategorii se dá neco lepší koupit. Mám na ne slevu 20%. Je tam asi ETA ale nevím jaká a jestli nejsou treba lepší za tu cenu nejaké ty Omegy. Mel sem predtým vybrané Link Calibre 6 ale když sem videl tyhle s kuži tak neni o cem. Mam totiž problem, že jsem hodne hubeny a nemuzu mit neco vetšiho jak 40mm. Diki za odpoved.
×
×
  • Vytvořit...