Přejít na obsah

zed

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

zed's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky moc, tohle jsou naprosto vyčerpávající informace. Nenapadlo by mě, že 4 články váží tolik. Jelikož mám ale podobnou "větvičku" jako Ty, dostal bych se také na cca 165g. Ještě jednou dík. Zed.
  2. Dik za toto info, jsem totiz lehce zmaten. Udaj o vaze neni nikde moc uveden, v zadnem obchode v Praze je v soucasne dobe nemaji, na watchuseek na ne nekdo psal review a uvedl pro model 41mm hmotnost 165g, ktera presne odpovida tve. Ja jsem jeste poslal dotaz primo do Longines, odkud mi dnes prisla takovato odpoved: Model L3.642.4.56.6 = 191,770 gr. Model L3.641.4.56.6 = 171 gr. ... a pak se v tom vyznejte
  3. Stále ještě vybírám. Hydroconquesty vypadají velice dobře a cena je také lákavá. Jen jsem někde četl, že jsou hodně těžké. Bohužel je nemůžu nikde sehnat naživo, abych si je osahal. Pokud bych se rozhodnul pro Omegy, tak to vypadá na bondovky v quartzu (nějak se mi za bondovky nechce dávat více peněz) nebo PO 42mm "se vším všudy, tedy s automatem". Musím si také ujasnit, jaký budget na hodinky vyčlením. V každém případě dík za rady v sekci Omega.
  4. Dobrý den, mohl by prosím někdo ze šťastných majitelů zvážit Longines Hydroconquest? Zajímal by mě konkrétně model 41mm - L3.642.4.56.6, nebo i 39mm - L3.641.4.56.6, případně 39mm quartz -L3.640.4.56.6. Děkuji.
  5. Diky za dosavadni rady. Zkousel jsem si vsechny troje a pocitove mi ani jedny PO nesedely na ruce. 45,5 jsou na me moc velke a 42 me nejak jakoby tlacily. SMP sedely perfektne. Zatim se klonim k SMP, i kdyz vzhledove vyhravaji PO. Cekam ale jeste, jestli se ozve nekdo, kdo mel pri zkouseni v obchode podobne pocity jako ja, nakonec PO 42mm koupil a zjistil, ze veskere obavy byly zbytecne, tzn. nosi je kazdy den a nema zadny problem - otlacky, potrebu je sundavat a nechat ruce odpocinout, mozna i narazeni hodinkami z duvodu vysky, ci cokoliv jineho. Jeste mam jeden dotaz, je treba se nejak obavat vzit takoveto hodinky do bazenu z duvodu chloru a jeho pripadneho skodliveho vlivu na hodinky? /"kdo se nezepta, nic se nedovi"/ Se slanou vodou se doufam u diversek primarne pocita. Sauna OK?
  6. Ahoj Všem, chtěl bych se zeptat vás, co již vlastníte hodinky Omega Planet Ocean, jaké jsou vaše zkušenosti s jejich nošením? Tyto hodinky se mi velice líbí a uvažuji o jejich koupi. Mám zápěstí těsně přes 17 cm a jsem jednoznačně rozhodnut pro menší model 42mm, konkrétně 2201.50.00 (alespoň něco je jasné). Mám ale problém, že když jsem si hodinky zkoušel u Dušáka, tak mi nějak neseděly na ruce. Je mi jasné, že jsou poměrně vysoké a těžké, ale měl jsem kromě toho i pocit, že styčná plocha se zápěstím je dost malá a že nebudou dobře držet na ruce. Jako by mě i tlačily shora. Těžko se to ale v obchodě posuzuje, když tah není nastaven na vaši ruku a pouze odhadujete, jaké to bude, až je koupíte. Proto by mě zajímalo, jestli jste měli stejný pocit při prvním zkoušení, který se ale při každodenním nošení neprojevil a hodinky na ruce sedí tak jak mají a je příjemné je nosit. To, že jsou hezké na ruce, je bez pochyb. Když jsem si zkusil SMP 300M (212.30.41.20.01.002), tak ty seděly jak přibité. Super pocit. Vzhledově mi ale připadají, jako levnější brácha Planet Ocean (subjektivní názor). I když stále hodně pěkné, mám jistý problém dát za ně téměř stejné peníze jako za Planet Ocean, které vypadají dražší (opět čistě dle mého názoru). Dokážete prosím někdo poradit? Děkuji za pomoc, Zed.
×
×
  • Vytvořit...