Přejít na obsah

Zmizík

Členové_50
  • Příspěvky

    7 265
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Zmizík

  1. před 23 hodinami, Czechgun napsal:
    ..............
     
    Poslední půl rok kdy jsem se věnoval hodinkám byl náročný ale výsledek za to stojí. Povedlo se mi vyrobit hodinky na které si dělám všechny díly. Abych mohl celý projekt posunout dál potřebuji vaši pomoc. Pokud chcete projekt podpořit tak ten čas je právě teď. Klíčové jsou první tři dny. Projekt který nasbírá alespoň polovinu částky za tři dny má statisticky velkou šanci na úspěch. 
    Díky za podporu! 
     

    Manta: Máš to na předchozí stránce. Takže můžeš klidně objednat.

  2. před 19 hodinami, Lynx12 napsal:

    Jako starej tramp jsem Brezinou dlouhodobě znechucenej, a ČT si taky nevidí do huby... natočili pořady, kde oslavují tramping a nejednou toto.. koho tam Brezina má? 

     

     

    Tak sorry, přehlíd sem, že ta Lynxem postovaná reportáž byla vo Brdech. A na Bertíkův ostrovtip asi fakt nemám.

  3. Před hodinou, Lynx12 napsal:

    Oblast, o které mluvím není v CHKO... Lesy v CHKO Brdy nepatří Colloredo-Mansfeldům

    Tvl, oblast, se kterous to tady začal, je CHKO Kokořínsko.

    Tak ti to jen teda doplním:

    Až hraběnce dojde trpělivost, tak tam pošle pár řízků, který ty příbytky zbořej a jejim obyvatelům nacpou liščí vocasy zpátky do zadku. Co by mělo bejt v CHKO Kokořínsko podle tebe jinak?

  4. Před hodinou, Lynx12 napsal:

    .......hraběnka COlloredo-Mansfeld řekla, že nemá problém se stávajícími, ovšem nechce, aby se stavěli nové a bohužel se našli blbové, kteří nové staví, až jí dojde trpělivost, tak...

    Až hraběnce dojde trpělivost, tak tam pošle pár řízků, který ty příbytky zbořej a jejim obyvatelům nacpou liščí vocasy zpátky do zadku. Co by mělo bejt v CHKO podle tebe jinak?

  5. před 24 minutami, kuncák7 napsal:

    Tohle právě moc nechápu. Moderně si zvolí prezidentkou Caputovou, čímž mi přijde jejich vypořádávání se s minulostí pecka a pak mají na parlamentní volby za favorita tohle? Nejde mi to vůbec k sobě. Prd do toho teda vidím.

    Čaputová je stejná vozdoba lesa, jako bude generál....

  6. před 33 minutami, long napsal:

    Když tady čtu komentáře proti Nerudové a fakticky někdy i proti Pavlovi divím se, že se tady někdo ještě neodkopal a neproklamuje svoji podporu Baštovi nebo rovnou Babišovi.

    Ale na to místní virtuální hrdinové asi nemají koule 🙂

    Jo a ještě jedna věc. Za mne je brzká veřejná podpora od Nerudové pro ing Pavla úctyhodná věc, kterou doufám oceníme, ale to bude až po skončení druhého kola a sečtení výsledků, který když dá bůh vyhraje ing.Petr  Pavel, ale nebude to jistě o parník.

    Longu tvl ty seš dobrej Koniáš. 😁 A to si představ, že někde paralelně v internetech existuje fórum třeba nějakejch chudejch lidí a tam někdo nemá koule se odkopávat, že volí Pavla, póvl jeden bezcharakterní.

×
×
  • Vytvořit...