Přejít na obsah

Luky

Členové_50
  • Příspěvky

    548
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Luky

  1. Ahoj,

    Nabídnu svoje klasické Breitling Navitimer s křídly. Jedná se o referenci A3534012, tedy kalibr B35 (klasická ETA 7750). Jsou na integrovaném Pilot náramku, který je pro řadu Navitimer specifický a za mě i nejlepší. 
     

    Hodinky jsou z roku 2002, kupované v Německu. Jedná se o komplet balení, nic nechybí a navíc prošly kompletním servisem za 22 tis. v Breitling (Vídeň) v 02/23, staré díly přiložím, fakturu mám. Nový majitel má na dlouho klid. 
     

    Dlouho jsem Navi sháněl, ale vracím se nakonec zpět k Chronomat 44 B01 a to je tedy i důvod prodeje (zrovna se jedny objevily). Nabídka je tedy platná pouze dokud se neprodá, o co mám zájem.

    Cena s ohledem na servis a full set je  přátelských 89 tis.

    IMG_1638.jpeg

    IMG_1636.jpeg

    IMG_1571.jpeg

    IMG_1566.jpeg

    IMG_2212.jpeg

    IMG_1658.jpeg

  2. Ahoj,

    pořídil jsem si nový auto a tak bych rád zde nabídnul svůj Mercedes C220d W205 BlueTec v AMG Paketu.

    Vozidlo je pravidelně servisované, v dobrém technickém stavu, aktuálně bez investic. 
     

    Cena 392 tis. O ceně pro členy Chronomagu jsem ochotný ještě nějakým způsobem jednat🙂. Více info do SZ.

    Díky za prostor.

     

    https://auto.bazos.cz/inzerat/181778254/mercedes-c220d-w205.php

    IMG_1444.jpeg

  3. před 3 hodinami, Maxel napsal:

    Na 44 už musí mít ček pracku. Já nemam ani na 41, ale fuck it — už spolu klepem třetí rok. 

    IMG_0334.jpeg

    Nejlepší hodinky, co jsem kdy měl. Dodnes na ně myslím, ale blbě se shání. Kdyby někoho omrzely a chtěl zkusit Navitimery s křídlama ze starý školy Breitlingu, dejte vědět😁.

  4. před 4 hodinami, African napsal:

    Upřímně z toho rád nejsem...to že se jednou dobře prodají, budiž, ale když si člověk nějakou tu novinku bude chtít koupit?  

    Otázkou zůstává, kdo se k nim běžně přes waitlist u AD dostane a opravdu se těch svých nových, vytoužených Rolexek dočká😂.

  5. Před hodinou, adam.ra napsal:

    Stále! Zatím nešly z ruky😁. Musím přiznat, že takhle na větvi jsem z jiných hodinek nebyl. Jedny byly první, nebo první sportovní, jiné mají příběh k místu a příležitosti koupě atd. Ale tyhle jsou prostě peckovní. 🙂

    IMG_9899.jpeg

    Ani se ti nedivím, jsou to super hodinky🙂. Hlavně ta univerzálnost….splňují vše. Ať slouží a dělají dlouho radost🙂.

  6. Před hodinou, PetrKu napsal:

    stejně tam mám cestu po novém roce, tak se zastavím zeptat. Třeba se našel pacient, co by chtěl přehodit barvy opačně, tak by mi to mohli nabidnout....uvidim a dam echo 😉

    Jasná věc. Za pokus nic nedáš. Každopádně mi to tak bylo řečeno, že to na čekání vliv nemá tyhle úpravy, ale radši se zeptej. Je to rok a půl stará informace, mohlo se něco změnit🙂.

  7. před 15 hodinami, PetrKu napsal:

    hezky jsi to napsal, rozumim 😀...díky

    Když jsem chtěl tenkrát u Bechyněho změnit model ze Submariner na GMT Master, tak mi řekli, že to bude beze změny v čekací době a nemusím se bát. Vzhledem k tomu, že čekám skoro 3 roky, tak ta změna čekací doby byla myšlená asi jinak, jakože se snad asi nedočkám a mají mě na háku😂. Ještě že existuje Chronomag.

  8. před 16 hodinami, mlsoun1 napsal:

    Gratuluji pane ke krásnému kousku😊😉Po tom všem luxusu jsem prostě na výsost spokojený a Ty určitě budeš taky😊

    Díky moc🙂. Za ty peníze snad asi lepší hodinky (divery) neseženeš. Jen spona by mohla být lepší, resp. extenze abych to upřesnil. Snad budu stejně tak spokojený jako ty. Tvoje fotky tady těch hodinek člověka nakazí a přinutí k nákupu😃. Rolexky zatím odpočívají ve winderu. Jinak jsem dostal možnost pořídit (den po nákupu těchto) ty nový modrý s keramickou lunetou za dobrý peníz, ale na gumě a jen na 19 cm zápěstí max. Ale i tak jsem měl nutkání tyhle za ně vyměnit😁. Máš možnost porovnání s novými? 

×
×
  • Vytvořit...