Přejít na obsah

jackal

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Prágl
  • Fanoušek značky
    Blancpain

jackal's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. No nevim, ale zdá se mi, že přecejenom trochu zvětšuje.
  2. Tohle bude asi jenom nevinej nezájem. Ale stejně... http://www.aukro.cz/item320134616_bell_and...automatic_.html
  3. Přímo ve filmu hrajou Panerai. Překvápko, ne? Jestli si nepletu film...
  4. No jo, to je fakt. Jsem nablblej. Ale je to škoda. Taková pěkná rafička by si zasloužila proběhnout se častějc, než jenom při stopování. Navíc beztak s fingovanym opodstatněním.
  5. Mám trochu OT dotaz, na fóru už asi určitě zodpovězený: Jak je to s vteřinovkou třeba u takovýhodle přístroje? Může normálně běhat při vypnutym chronografu?
  6. U mě vede tenhle... Di-Modell Tornado. Je to dost podobný...
  7. Tak tyhle to vážně nezvládnou. Ale je spousta hodinek, který to rozpoznat dokážou (perpetual calendar). Pokud se Ti nechce to pořád hlídat a štelovat. Ovšem cena, no...
  8. jackal

    Hamilton Jazzmaster

    Všechny Jazzmastery jsou krásný. A nádech tý zlatý barvy je extraparádní. Jen se ke mně takový hodinky bůhvíproč nehodí. Myslim z tý kolekce obecně. OT: Spíš bych asi potřeboval něco takovýho.
  9. Taky je to pro mě nejhezčí část hodinek. Naopak tah mi přijde otřesnej. A ten zbytek...
  10. Divný se mi zdaj ty odrazy indexů v zbroušení skla. A koukám, že to dělaj i ty Seika Mm...Nikdy jsem si toho nevšimnul, ale čím víc na ty fotky koukám, tak se mi to protiví. Zvlášť u těch žlutejch.
  11. Na rozumnou cenu rád počkám. Až se to vyřeší, vzal bych je. Řešit samostatně dovoz bůhví odkud se mi teda vůbec nechce.
  12. Přesně tak na mě Samuraie na první pohled působí. Moc se mi líbí ten netradiční (teď už vlastně asi tradiční) tvar pouzdra, ale nezdá se mi, že by to mohlo přispívat komfortu nošení. Ale soudim jen od pohledu.
  13. Děkuju moc. Přesně něco takovýho jsem si přál slyšet. Přečíst.
  14. No vida, celý jsem to nečet, ale zřejmě maj odpovídat marinemasterům. Asi i cenově ne? Neexistuje taky nějakej nižší model na úrovni Sumo?
×
×
  • Vytvořit...