Přejít na obsah

skokan

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli skokan

  • Datum narození 7.7.1978

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Traser

skokan's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, hodinky mám už tři měsíce a můžu říct že vypadají pořád jako nové, tzn. předpoklad že se budou zanášet a špatně čistit se neprokázal. Hodinky mám na ruce nepřetržitě, tzn. i bazén a koupání a nikde nic nezůstává. Otvory jsou docela velké takže všechno se vyplaví.
  2. Tak přikládám slíbené fotky hodinek Traser Extreme sport.
  3. Tak jsem byl dneska v Chronoshopu u pana Sivka pro hodinky Taser super sport, hodinky mi celkem sedly na ruku, ale mně rušilo na jejich vzhledu. Pak přinesl nové Taser extreme sport a ikdyž mi zpočátku moc neseděly, po cvhíli kdy se pásek přizpůsobil a hodinky pěkně zahřály, seděly na ruce perfektně. Takže stačilo jenom zkrátit silikonový tah a už jsem jejich šťastným majitelem. Fotky dodám co nejdříve. Díky všem za rady a tipy. Ještě bych chtěl touto cestou jednou poděkovat panu Sivkovi za vstřícný a trpělivý přístup.
  4. Po přečtení všech dostupných článků a prohlédnutí reálných fotek mně ty hodinky nedostaly. Jsou pěkné ale není to to pravé ořechové. Zkusím hledat dál. Díky za případné další nápady.
  5. Hodinky jsou krásné, kdo je vyrábí? myslím země původu.
  6. Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu při koupi hodinek. Mám na hodinky pár požadavků a když je dám dohromady tak nemůžu nic najít. První požadavek je aby hodinky měly gumový tah-hodinky nesundávám z ruky a kovový mi vadí. Potřebuji osvětlení, ne jen fosforeskující ručičky - nutnost v práci-noční. Z funkcí mi stačí čas, datum a nějaké stopky. Další požadavek je spolehlivost. Cena 10 až 15 tis. Našel jsem suunto observer- ale na forech špatné zkušenosti s baterkou, displejem. Další byly Tissot T- touch II, moc se mi líbí ale co se týče spolehlivosti tak taky na štíru. A pak je plno krásných hodinek které se mi líbí ale nemají osvětlení a to je vyřazuje z výběru. Jinak ještě musí být vodotěsné 100M. Jestli máte nějaké tipy díky za ně budu moc vděčný.
×
×
  • Vytvořit...