Přejít na obsah

yed69

Členové_50
  • Příspěvky

    756
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele yed69

  1. před 2 minutami, Pavelpu27 napsal:

    Chlapi, jsme ve stavu, kdy já i manželka prostě vnímáme jinak realitu, kterou žijeme. Každý rok máme 2x Alpy, každý rok nějakou pěknou aktivní dovolenou - několikrát Korsika, Andalusie, letos Milos... Do toho každé léto cyklo týden s kamarády, menší výlety a různé víkendy nepočítám.
    Před dvěma lety jsem plánoval cestu do Kalifornie po NP, kterou nakonec manželka nechtěla, že je tam moc dnů v autě a že na to si jsou malé (tenkrát 10 a 12).
    Teď jsem se dozvěděl, že jsme poslední roky ztratili, protože jsme našli cestovali.
    Asi bych ji měl připomenout, že před dvěma lety byla na 3 týdny v Nepálu na treku, zatímco já měl doma děti a do toho dokončoval rekonstrukci v bytě?
    Do pytle, vnímám to špatně já, nebo je fakt úplně mimo?

    Promiň, nedalo mi to. Vnímáš to dobře.Ty jsi ji moc rozmazloval, no...taky bůhví, co do ní hučí kamarádky. 

  2. před 3 hodinami, Zmizík napsal:

    Jestli měla ta divná Džamila aspoň trošku pravdu, tak už je to teďka starej, odcházející člověk, kterej přestává patřit do našeho světa a pro něj už to je snad lehčí než pro jeho okolí. Jako prezident stál za hovno a jako člověk asi taky, když byl schopnej obklopit se takovejma hovadama, jakejma se obklopil. Takovej konec mu nepřeju ale není mně toho ješitnýho blba ani líto a už se fakt (ne)těším na Babiše v prezidentský volební estrádě. Dno je eště daleko.

    +1

  3. před 2 hodinami, bandicoot napsal:

    Teď jsem to taky čet. Chtít to přetlačit hlavou je cesta tak možná k infarktu.

    Měl jsem průběh v pohodě, ztráta čichu a chuti mi umožnila vypít i slabší darovaný vína, žádný další dopad v době viru jsem neměl, ale teď  vyběhnu pár pater a funim jak po hodině florbalu. Energie a celkově nálada u mě lítá nahoru dolu. Blbne mi i spaní. Jsem měsíc po.

    Mám to navlas stejně. Zvláštní. 

  4. před 16 hodinami, Wanderer napsal:

    Rezervní zásobníky se nosí zejména z toho důvodu, že jsou nejporuchovější částí pistole. Pokud se vyskytne závada, vyřeší se většinou vyhozením zásobníku a vložením nového.

    Navíc je to dobrá protiváha. Nějakého půl kila navíc o doběhnutí autobusu vůbec nerozhoduje. Mnohem větší vliv na kvalitu nošení má pouzdro.

    Při vší úctě, zásobník mi neselhal nikdy a ještě jsem neslyšel ani nečetl, že by zásobník byl nejporuchovějsi:) Ale nechci dělat chytrého, rád se nechám poučit. Která část zásobníku způsobuje ty poruchy? 

  5. před 9 minutami, horal napsal:

    Množství je omezené? Já myslel, že když máš zbrojní průkaz a legální zbraň tak můžeš mít u sebe nábojů plnou kabelku?😯

    + myslivci mají pásek na náboje kolem dokola, jsem viděl...

    děkuji za dovzdělání

     G17 váží prázdný okolo 700g a ty tři plné zásobníky dalších 700g a to máš okolo pasu. Autobus nedoběhneš, stáhne ti to kalhoty😃 

  6. Starý obchodník Taussig umírá. Celá rodina postává kolem jeho lože a umírající sípavě povídá: “Sáro, ženo moje, jsi tu?”
    “Jistě, Mojše, to víš, že jsem.”
    “A Arnošt, můj prvorozený syn, je tu taky?”
    “Ano, tatínku, jsem tady.”
    “A Icik, můj mladší syn, taky?”
    “Ano, tatjinku, jsme tu všichni.”
    “A KDO JE VE KŠEFTĚ??!!!”

×
×
  • Vytvořit...