Přejít na obsah

Vojtisek

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Vojtisek

  • Datum narození 18.10.1979

Contact Methods

  • MSN
    lacina.vojtech@gmail.com
  • Website URL
    http://www.vojtechlacina.com
  • ICQ
    55188758
  • Skype
    vojtechlac

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Vojtisek's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravim, rad bych se zeptal, odkud by bylo nejvyhodnejsi koupit hodinky znacky Oris? Po projeti zdejsiho fora - zde hodne vynaseny shop Friend of Oris mi odpovedel, ze z duvodu nove politiky firmy Oris neumoznuji prodej do zahranici (v originale overseas). Jsem z Prahy a po projeti ceskych obchodu z Shop Locatoru na oficialnich strankach mi prijdou ceske ceny uplne jinde, viz napriklad ve srovnani s FOO. Takze pokud mate nejaky tip, idealne vlastni zkusenost, byl bych moc vdecny. Rad uz bych poradne diversky Vojta
  2. Jasne, tak ted uz je mi princip jasny a mohl jsem si dilek odebrat jeste dal sam. Ale asi bych na to prichazel dlouho jako neznalek. Az se k tomu dostanu, tak ty dilky nafotim. Podle vseho, co pisete, tak se jedna o rozsireny system, ale 2 hodinari ho videli poprve .
  3. Rad bych ohlasil uspesne zkraceni tahu. U Altmana sice ne, z duvodu toho ze hodinky nebyly zakoupeny u nich. Ale pani mne odkazala na hodinarsky servis v prizemi OD Kotva. Pan hodinar take rikal, ze podobny system jeste nevidel, ale popral se s tim. Trvalo to asi dvacet minut, rekl si 100Kc, coz jsem za podobnou namahu cekal vice. Navic dobre jednani, takze maximalni spokojenost na me strane. Timto bych mu rad jeste jednou podekoval. Co jsem pochopil, tak se tah musi rozebirat od prvnich clanku u prezky, pricemz kazdy clanek je z vice dilu, ktere teprve sviraji stredove trubicky. Pro mne jako laika prekvapive, necekal jsem tak slozite reseni tahu.
  4. Radimk: Klepani jsem videl i u pani hodinarky, tudiz jsem to bral jako bezny postup, ale je fakt, ze samotna osicka by silnejsimu tlaku podlehla take (urcite to bude i setrnejsi k okoli otvoru, pokud hrot sklouzne). Ale opravdu to radeji sverim do znalych rukou. Momentalne lezim, ale snad pozitri uz budu provozuschopnej a dostanu se tam. Na hodinky byvam opatrny, Sectory mam cca 10 let a krome skrabancu zadny ulet, takze snad ohlidam hodinky i zbytky tahu .
  5. Tak rychlou odpoved jsem necekal, diky moc, zkusim je.
  6. Zdravim, dostal jsem hodinky Invicta Reserve 5792 viz foto. Moc se mi libi, velikost (ja mam 2m, zapesti cca 19cm) ani ne/prakticnost bych nerad rozebiral, mam z nich radost . Ovsem mam problem se zkracenim tahu. Jsem z Prahy, v hodinarstvi uz mi bylo receno, ze podobny system jeste nevideli a neudelaji mi to. Sam jako byvaly modelar zakladni drobne veci bastlit umim, ale s timto si opravdu nevim rady V kazde casti tahu je nejen klasicka osicka, kterou lze vyjmout lehce, ovsem u stredu tahu, kde do sebe casti zapadaji, je vzdy jeste pojistna trubicka a k te je problem se dostat. Nelze vyskubnout spolu s osickou nebo vytukat s pomoci osicky ven. Jako amater se v tom nechci dal stourat kvuli poskozeni tahu a zdravi. Nemyslim si, ze to bude neco "jedinecneho", urcite jde o nejaky system, ktery pouziva vice vyrobcu. Rad bych se poptal zde na foru, zda nekdo nema zkusenost/tip jak tah rozebrat, ale lepsi by bylo doporuceni na nejake Prazske hodinarstvi, kam si s tim mohu skocit. Psal jsem jim na firemni mail, i na ceskou Manillu, ale zatim bez uspechu a na google jsem asi nepokladal spravne vyrazy, neznam hodinarsky zargon a relevantni radu jsem nenasel. Za kazdou radu budu vdecny Vojta
×
×
  • Vytvořit...