Přejít na obsah

Josef Šimon

Členové_50
  • Příspěvky

    57
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Josef Šimon

  1. Po delší době zase Sportury.
  2. Poslední dobou stále takto
  3. Škoda rozhozených časů, jinak
  4. Přesně z tohoto důvodu jsem to rovnou všechno přeskočil a šel rovnou do Stracode
  5. Bohužel, cena díky poplatkům už opravdu děsná, ale rozhodně nelituji, spíš naopak.
  6. https://www.strapcode.com/products/metal-ss-bcl20-b062 Cena šílená, ale kvalita tomu opravdu odpovídá. Dodání 3 dny.
  7. Dnes na novém tahu, který konečně přišel.
  8. To není vteřinovka, ale 24 hodinovka. Lumi bodu jsem si všiml až nyní.
  9. Zajímalo by mě, jak to svítí v noci, respektive zda je i v noci jasný rozdíl v ručkách a nějak zásadně to nemate.
  10. Včerejší přírůstek - King Turtle.
  11. Za mě bys mohl mít větší na takovou ruku. Když to to "vadí" už teď, tak to je pak poloviční radost.
  12. Zde je nový link, kdyby měl ještě někdo zájem: http://www.uschovna.cz/zasilka/EBWURTZUM28MG5R6-4SS<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break">
  13. Tak jsem konečně naskenoval CZ návod, zde je ke stažení. http://www.uschovna.cz/zasilka/EBRD5SA8TVMEKVER-NWT
  14. Nevim co presne myslis tim co ukazuje radiokontrol, moc se o to nestaram, proste kazde radpno, vzdy ve 3 a 4 hodiny rano se to sesteluje, jen vzdy ze zvedavosti zmacknu cudlik jaky ze byl signal a vzdy v pohode, jen jednou jsem mel NO a to jsem je mel na ruce pod perinou. Jinak rucicky a indexy v pohode. Kreje se to.
  15. Presne tak, je to uplne jine, ty hodinky dostaly uplne jinou tvar, ted fakt nevim co tam nechat, ale budu to prubezne stridat, ted chci nechat trosku povolit ten kozeny pasek a pak zase dam titan. Kazdopadne nelituji koupe toho kozeneho pasku, lepsi takhle, nez pak dokupovat titan.
  16. co se tyce te velikosti, tak mam rucku jak chroust a na ruce jsou uplne super, proste neco tam je, ve srovnani s Festinama, ktere mely bez korunky 40mm to je fakt super pohled, dneska bych mensi nechtel a vetsi a vyssi take ne, ja jsem stale nadseny.
  17. Ok, az budu doma, tak udelam foto a dam to sem behem vecera.
  18. Tak me to nedalo a napsal jsem primo do servisu Citizen, odpoved prisla temer okamzite a to ta, ze zminene tlacitko na pozici 4 je z titanu. Snad to takhle vsem staci. Ja jsem spokojen. Mimochodem jsem ted nasadil kozeny pasek a jsem spokojen, hodinky dostaly uplne jinou tvar a verim, ze oblek neurazi.
  19. No dam se do patrani, take me ten prispevek moc nepresvedcil.
  20. Ctu si co jsem napsal a je to divný, psáno z mobilu v MHD. Chtěl jsem napsat, že bych spíše pochopil tlačítko z plastu na pozici 8 než na pozici 4, právě vzhledem k textu v návodu. Odkud adzes prosím tě pochází ta informace, můžeš dát odkaz?
  21. Se vsim vsudy 2063,- jeste k tomu tlacitku, proc tedy pisi, aby se hodinky nastavily k signalu pozici 9, proc by tedy bylo zrovna tlacitko na pozici 4 kovove, kdyz by to spis melo byt to na pozici 8.odkud pochazi ten text s tim potitanovanym tlacitkem, docela me to zajima, jsem taky takovy stoura. Jinak pasek super a praska samozrejme titan.
  22. Ja sel na to teda logicky uz vzhledem k tomu co pise navod.
  23. Navic by se mohlo zdat, ze by mohlo byt z plastu kvuli radicontrolled, ale jiz podle navodu bych to vyloucil, jasne se pise, ze je doporuceno, aby se hodinky polozily pozici 9 k vysilanemu signalu. Tim pade je jasne, prave v te casti poleze signal do hodinek a tam zadne tlacitko neni, navic korunka je z kovu, dalsi na pozici 8 je z kovu, vse ostatni je z kovu, tak proc najednou plast? Nebo ma nekdo nejake vysvetleni ci duvod proc se domniva, ze tlacitko na 4 je plastove?
×
×
  • Vytvořit...