Přejít na obsah

matylda2011

Členové_50
  • Příspěvky

    278
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele matylda2011

  1. Uvedu celý inzerát na pravou míru. V době prodeje na Aukru jsem o žádném bytě ještě netušila, nabídka přišla souběžně a já byla jen ráda, že se to tak vyšplhalo. Věřte si nebo nevěřte, ale celá aukce byla opravdu poctivá. Stejně se najde řada z vás, kteří si budou myslet opak, ale s tím nic neudělám. V pátek jsem měla platit zálohu na byt, celé jsem to musela posunout o týden, protože dotyčný výherce se nakonec ozval včera, že je každopádně chce, ale nemá celou hotovost, takže mi nezbývá než čekat a v případě, že mi je nezaplatí, tak je dát znova na Aukro. Druhý zájemce vůbec nekomunikuje - nevím proč, ale nikdo "nastrčený" to nebyl. Asi prostě už nemá zájem nebo nevím. S tím ale opravdu já nic nezmůžu. Tak to je celé story.

  2. Já jsem se opravdu bavil. A až někdo zase bude mít orlíky s origo řemenem, krabičkou a dokumenty pod 50k, zamlouvám si jich celou nůši :D .

     

    Hele Staniku, taky bych si dala říct o jedny, ale to se mi nejspíše už nepoštěstí, každopádně celé to bylo úžasné, včetně historie a zážitků z aukce. Zážitek z koupi byl však jedinečný a budu na něj vzpomínat do teď

  3. Hmmm, tady to dneska frčí.................Konspirační teorie, nastrčení agenti-přihazovači, věštění ze dlaně či sedliny a hádání budoucnosti.......skoro jako na serveru o UFONech :P .

     

    Hlavně ať jsme v pohodě Staniku....inzerce proběhla fér, kupující se snad pochlubí a žádní nastrčení nebyli - snad vás nezklamu :-(

    :crying_anim:

  4. Je to jednoduché, fotky byly udělány u neskutečného fotografa Kibiho, kterýho zde nejspíš nesmím zmiňovat. Fotky nádherné, hodinky úžasné - dle fotografa, který fotil všechny skorozdejší Orlíky. Já děkuji KIBIMU !!!!!!!! Jeho fotky prodávají !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A je to fér a krásný člověk, což jsem měla šanci poznat. DĚKUJI KIBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

×
×
  • Vytvořit...