Přejít na obsah

malej Jiří

Členové
  • Příspěvky

    32
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli malej Jiří

  • Datum narození 29.1.1990

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Všudezdejší
  • Fanoušek značky
    Omega, Zenith

Návštěvy profilu

2 132 zobrazení profilu

malej Jiří's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Všechno absolutně bez problémů, jeden den poslány peníze a další byl balík na cestě. A bezproblémová a rychlá komunikace k tomu. Díky moc a těším se na další obchody.
  2. S Viktorem proběhlo vše bez problémů, žádné prodlevy a perfektní komunikace a balení. Díky J.
  3. Rychlá domluva, předání načas, jen škoda že jsme kvůli zavřenejm kavárnám nemohli dýl pokecat. Za mě rozhodně doporučuji.
  4. Super domluva, hned druhý den jsme se potkali a i stihli (v rámci možností) pokecat a podívat se na hodinky. Díky a doufám, že se zase potkáme.
  5. Promiň, byla to nová luneta a já se přepsal. Jsou autorizovaný servis Omega, tak počítám že se k dílům dostanou - https://www.opravnahodinek.cz
  6. Minulý týden jsem zde měl na přetěsnění Seamastery a absolutní spokojenost, super přístup a všechny díly skladem (včetně např. vložky lunety, když jsem se ptal na možnost výměny). Určitě doporučuji.
  7. Petře díky za dnešní obchod. Obchod i komunikace naprosto bez problémů. Ještě jednou díky!
  8. Díky za obchod, ikdyž to z mojí strany bylo trochu zmatečné. Každopádně nakonec vše proběhlo bez komplikací a ještě jednou díky!
  9. Přidávám jedno opožděné poděkování za předvánoční obchod, extra rychlá domluva a bezproblémové předání. Škoda že nebyl čas na chvíli sednout a prohodit pár slov, ale třeba příště. Každopádně díky. J.
  10. S Karlem byla skvělá domluva a jsem rád, že jsme se potkali osobně. Každopádně díky a určitě se ještě uvidíme
  11. Díky Alešovi mi doma přistálo pět párů napínáků od Bexley, celý obchod proběhl bez problémů a hrozně rychle. Ještě jednou díky za skvělý obchod a výborné jednání.
  12. Mám stejnej problém, nemáte někdo tip na obchod (optiku), kde budou mít víc jak tři modely?
  13. Do boulí bych je úplně nebral, přece jenom jak se nemáš za patou o co opřít tak tě větší záklon posadí na zadek a v rozrytým sněhu se s nima taky budeš trápit. Na druhou stranu na vyblbnutí dobrý a na učení malýho taky. Já si je vyzkoušel a potom se vrátil k slalomovejm Stöcklím a jsem spokojenej.
×
×
  • Vytvořit...